Bezmiegs ([info]cloud_zero) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
Ja pareizi saprotu, Tu vēlies zināt kādas firmas izstrādājums šis daikts ir. Tad lūk, baidos gan ka tas tev neko neizteiks un iespējams ļoti apbēdinās, šo apburošo brīnumrīku dēvē ION (priekšā pirms pirmā burta vēl tāda tipa zvaigznīte kā TV 5, bet tikai ar 6 stariņiem) vai pilns tā nosaukums ir "(tā zvaigznīte)ION USB Turntable (iTTUSB)". Man ir arī viss "Specifications" lists, ja tevi interesē, padod ziņu - uzrakstīšu:) Izgatavots Malaizijā, noteikti vien izmantojot bērnu un vietējo papuasu:) darbu. Pasūtīju caur eBay no Anglijas jaunu, un ar visu pārsūtīšanu iznāca kādi 85 ls ja nemaldos. Tagad tādu var dabūt par puscenyu, ja vien atradīsi,kas sūta uz Latviju (pat Amazon nesūta), tākā iegādājoties toreiz šo daiktu bija 3 galvenie noteikumi: 1) vajadzēja ātri (jo bija gandrīz atdevis gadus mans 30 gadus vecais Philips), 2) vajadzēja nepārāk dārgi, 3) vajadzēja lai sūta uz Latviju, nu un protams pats galvenais, lai atskaņo plates labākvalitātē (un nebojā tās) un digitalizē tās,lai man nebūtu jādraļī manas vairākus simtus (katra nevis kopā) vērtās plates katru reizi, kad gribu to paklausīties. Uz 2007 gada decembri šis piedāvājums mani pilnībā apmierināja. (Bija vēl divi varianti - viens dārgāks, viens lētāks (abi citas firmas ražojumi), taču kaut kas tur atkal nebija ar to pārsūtūšanu).

Protams, ka tas nav nekāds Pioneer, NAD, Rega, vai kaut kas tāds, bet tam arī tādam nebija jābūt (man gan ap Jauno Gadu bija plānots pāriet uz Regu P1 (http://www.importantrecords.com/rega/rega.htm) - beidzot šie uzražojuši arī kaut ko manam makam - no ASV ar visu pārsūtīšanu 400 USD (tikai divas ar pusi reizes dārgāk nekā es samaksāju par šo)), taču, kā jau labos piedzīvojumu romānos vai štruntīgās telenovelēs 3.novembrī paliku pamatdarba (haltūras un vecu ierakstu pārdošana internetā neskaitās, ar to tikai dienišķajam aliņam pietiek, īpaši šābrīža apstākļos). Bet nekas, gan jau es pie tās Regas tikšu vasaras otrajā pusē.... (ja neiztērēšu visu naudu kāda 7"EP izdošanai)

Īsāk runājot - nekādu super studijas skaņu droši vien no šī nedabūsi (kaut gan tas arī nebija plānpts - kājau rakstīju, es apzināti neizmantoju nevienu efektu un skaņu netīru, jo gribu dzirdēt digitalizēto gala produktu maksimāli tuvu tam it kā uz turnteibla atrastos mana plate ar visiem sprakšķiem un trokšņiem (ja viņa ir tik veca ka tādi tai ir)), tomēr savu darbu vecā kariete veic labi, lai neteiktu lieliski (nav jau šobrīd ar ko salīdzināt) digitalizēto skaits sen jau 3 ciparu skaitlī, un akurāt katru dienu nāk klāt.

Vēl īsāk sakot - vēlies super studijas skaņu, maksā super studijas naudu.:) Mans piedāvājums ir domāts "pa lēto", nevis remiksēt, samāsterot un izdot senaizmirstu popmūzikas pērli, bet digitalizēt apdrillētu bērnības pirmo hītu,lai tas novelk vēl gadiņus pāris.:)

Turklāt,ņem vērā,ka es savām dārgajām (gan tiešā gan pārnestā nozīmē) platēm neļautu pieskārties nekam, kas tās varētu sačakarēt. Un ja jau es visu digitalizēju ar šo pašu ION, tad nedomāju, ka kādfam vajadzētu baidīties. Nesolu,ka skanēs labāk,bet sliktāk točna nē.

Paldies par jautājumu, patiesībābiju piemirsis svarīgu lietu piebilst.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?