Zetinja Tresor ([info]zetinja) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
Bieži vien tās lupatas noteikti nav pa lēto. Tas, ka biezu vecāku emo meitēns ir pircis sev neglītas bikses pa 100 latiem, bet šeit pārdod pa 30, nepadara šamās 'pa lēto', jo analogu apģērba gabalu JAUNU es varu aiziet uz atlaidēm nopirkt kādā ne tik kliedzoša brenda veikalā pa 25 lati vai pat mazāk.

Vairāk par tām pašām šmotkām traucē fakts, ka sīkajām šmarām, kas nesaprot naudas vērtību un pērk sev nevaidzīgus mēslus, nepielec, ka Ja tava neglītā kleita, kas 70% komūnas lasītāju būs pa mazu, jo tie no S izmēra kopš saviem 13 gadiem jau ir izauguši, nebija vajadzīga pirmo reizi, tad nevaig ik pēc divām dienām viņu piedāvāt atkal un atkal. Tak komūnas lasītāju skaits nav Tik dinamisks, ka pa 2 dienām nomainītos lasītāju auditorija un kādam to tevis valkāto, saburzīto un padilušo krekliņu, ar izbalējušām padusēm un ieplaisājušu zīmējumu savaidzēsies.

Un ja jau tās šmotkas jums ir Tādā klāstā, ka dienā ir 3 jauni posti, tad ir vērts radīt tam savu šaurākas specializācijas komūnu "valkātas mazizmēra drēbes" (vai migrēt prom uz second hand).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?