Perfekta ([info]perfekta) rakstīja [info]pa_leeto kopienā,
@ 2012-03-30 12:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sarkanmatēm
Tā kā esmu pārgājusi no sarkanā atpakaļ uz tumši brūno, ir palikušas pāri noderīgas lietas tām, kas krāso matus sarkanus.
Galvenā, protams, ir maska sarkaniem matiem ar sarkano pigmentiņu, lai ilgāk krāsa turētos svaiga. Esmu lietojusi kādas 5 reizes un visa lielā bundža ir gandrīz pilna. Firma: artego. Cherry color shine mask. Pa kādiem padsmit latiem iegādāta frizieru servisa veikaliņā.
Klāt vēl piemetīšu krāsu artego, one60nine, bezamonjaka, tonis 7.9>7R red (peroksīds + krāsa) - profesionālā. Palikusi 1/3 katrā iepakojumā. Man mati nedaudz virs pleciem, vienai reizei pietika ar šādu trešdaļu atliektiem galiem.

Cena par visu - 7 LVL

bildes te


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gulafija
2012-03-30 13:34 (saite)
man neko no šitā nevajag, bet lietotāja viedokli gan :) cik iedarbīga tā krāsojoša maska ir? varētu tādu paprovēt brūniem matiem, jo krāsa ļoti ātri paliek "nekāda"..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perfekta
2012-03-30 13:43 (saite)
mani mati dabiski ir tumši brūni. šī krāsa ir tā, ar kuru krāsojot (bez balināšanas) dabūju matus smuki sarkanā krāsā. bet maska ir domāta tam, lai sarkanā krāsa paliktu spilgta. neesmu uz brūnajiem mēģinājusi likt masku, jo viņa nav īsti domāta, lai mainītu esošo matu krāsu, manuprāt. varbūt viegli sarkans atspīdums saules gaismā parādīsies. bet sarkanās krāsas noturēšanai gan viņa darbojās ļoti veiksmīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gulafija
2012-03-30 15:25 (saite)
es laikam nenoformulēju jautājumu pareizi :) man ir brūni krāsoti mati un domāju izprovēt brūno masku, lai noturētu savu krāsojumu! paldies par konsultāciju

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]perfekta
2012-03-30 13:45 (saite)
ja tu domā tāda veida tikai brūniem - tad principā, pietiek ar speciālajiem šampūniem brūniem matiem. Efekts tāds pats, manuprāt. bet šī maska laba krāsas saglabāšanai (vnk sarkanajiem nav daudz variāci speciālajiem šampūniem)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]purpurs
2012-04-01 12:12 (saite)
es labprat savaktu!pa piecuku atdosi? aizbraukshu pakalj!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]purpurs
2012-04-01 22:22 (saite)
mani vispar dikti ieintereseja taa naksa, jo krasoju matus ar hennu, bet gribas toniti nedaudz atsvaidzinat. saprotams, ka taa maska ir kjiimija bet manuprat, ka pa tam 3 minutem jau nekads mega damage netiek nodarits. katra zinja, ja piedavajums vel speka, dod zinju baibaf@gmail.com

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?