Better jungler wins ([info]batou) rakstīja [info]morrowind kopienā,
Re: esmu laikam vecs iignja
man īpaši netraucē :), jo inventory beidzot ir sadalīts pa "bruņas","ieroči","pudelītes","pārējās mantas", un tad vēl atsevišķa sadaļa spelliem. morrovindā es sev staipīju līdzi kaudzi ar burvju gredzeniem (summon ghost, summon zombie etc), staffu ar kuru varēja lidot, vairākas jostas, trīs apmetņus, amuletus un vēl un vēl. un orientēties pie beigām sāka kļūt aizvien grūtāk un grūtāk. oblivionā ir lūk šīs mazās sadaļas. un spellu inventory, beidzot ir atsevišķa sadaļa priekš pozitīvajiem un negatīvajiem efektiem. esi saķēris slimību? uzreiz arī tas parādās.

par robe vai armor. morrovindā varēja uzvilkt abus kopā, nu jā. līdz ar to, varēja enchant (hmm, vai latviskojums būtu "uzlabot", "ieburt"?) vēl vienu papildus itemu. taču pēc manām domām, karavīrs pilnā aprīkojumā ar daedrisko katanu rokās UN ar to apmetni izskatījās neīsti. tāpēc arī par šo it kā nepārdzīvoju. imo, izmantot visus itemus "to the maximum" ir vistīrākais manchkinisms!

ok, skaļi vārdi :)

par lockpicking jāpiekrīt [info]viestards, kaut kā ne īpaši patīk. ja kāds ir spēlējis veco Anachronox - tur bija tieši tāda pati sistēma.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?