Better jungler wins ([info]batou) rakstīja [info]morrowind kopienā,
jāsaka, tagad ir tuvu ideālam. aizdomas par dialogu sistēmu, journal un inventory pārvaldīšanu nav apstiprinājušās. tas ko tas cilvēks ir sarakstījis ir tīri gaumes lieta! pirmkārt, sāksim ar to, ka es uzskatu par normālu iespēju nokļūt kaut kur uzreiz, ziedojot nedaudz virtuālā laika. tak ir dota izvēle - gribi ej ar kājām, gribi neej. otrkārt, pilnīgi normāli ir tas, ka tirgotājus nevar "piečakarēt", kā tas bija morrovindā, kur daedric itemus varēja bezmaz vai spēles sākumā dabūt. btw, līdz ar šo prātīgo soli, tiek nošauti divi zaķi - beidzot ir kaut kāda jēga ekonomiskajai sistēmai (kaut arī vēl neesmu bijis "pazemēs", ja neskaita 1, un tāpēc 100% nevaru atbildēt par savu tekstu, morrovindā es orku armoru dabūju aptuveni 4ajā "pazemē" un līdz ar to spēle zaudēja jebkādu grūtības pakāpi). ā, un tā novice-expert sistēma izskatās daudzsološa.

lūk par visu apjūsmoto grafisko dzini gan gribu pāris vārdus uzrakstīt.

1. dzinējs, man tīri subjektīvi, ļoti līdzinājās D3 dzinējam. jeb tas ir tas pats? neesmu tik labi informēts, bet nu līdzība ir baigā.

2. bezmaz visi NPC atgādina indiāņus. nē, nopietni :)

p.s. NPC "reakcija" izpaužas šādi: tu, bijušais ieslodzītais, kurš nupatās izlīdis no kanalizācijas, ierodies tavernā. visi tavernā atrodamie NPC, izņemot bārmeni, pamet savas vietas, lai atnāktu līdz tavernas durvīm, kur tu stāvi un apbrīno interjeru, lai apsveicinātos un atgrieztos savā vietā. es, protams jūtos pagodināts, taču ja nu runājam par "tuvināšanos realitātei", tad nu te ir nošauts garām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?