Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja [info]morrowind kopienā,
@ 2005-05-18 11:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
temats - morrowind
Sveiki, biedri!
Kā profesionāls gaming žurnālists (jā, es ar to aizvien pelnu naudu) gribu uzrakstīt dažus vārdus šajā komūnā par Morrowind. Atzīšos, ka ekstenšenus spēlējis neesmu, tikai pamatu, bet ļoti gaidu Oblivion, protams.

Ja neņem vērā visas RPG fiškas, tad Morrowind pēc idejas apgāž "legālā čīta" kanonus. Patiešām, kādēļ ir nepieciešams kaut ko ievadīt konsoles logā, ja spēlē piedāvā legāli čītot bez jebkā tāda. Gribi - mūķē vaļā un ciet skapi cik vien tev uziet. Gribi - lēkā pa galvaspilsētas trepēm. Gribi - spiego pilsoni Norano, kačājot zagšanos, kamēr pašam nepaliek slikti.Gribi - alķīmiķo ar pudelēm intelligence/luck, kā teica tēvocis PēŽē, ģeomtriskā progresijā.

Rezultātā Morrowind ir true single player MMORPG. Bez jebkāda balansa, bez jebkā (kur jūs esat MMORPGos saskārušies ar jebkādu balansu?). Un tieši tas, nevis Balmoras nakts debesis, padara šo spēli par patiešām ģeniālu. Visatļautība un anarhija. Nekādu strīdu par cipariem - visi zin, kā dabūt sev kārotos pieciniekus, taču plānu realizācija ir īsta konfekte.

Un tad vēl - visneaizmirstamākās kaujas mūžā (tie tempļi, kuros var iekļūt tikai peldot pa ūdeni, ir tiešām KAUT KAS; un, kad pirmoreiz satiecies ar tiem nolāpītajiem kultistiem, uzreiz sāc domāt kā pārsist olimpisko rekordu brasā). Labāks ir tikai Planescape: Torment (ārpus vispār jebkādas konkurences) un abi Baldur's Gate - dēļ savas piesātinātības. Neesmu, diemžēl, "Fallout" fans.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?