lol - Šeit var tikt izlemts "LOL" komūnas likten's

About Šeit var tikt izlemts "LOL" komūnas likten's

Previous Entry Šeit var tikt izlemts "LOL" komūnas likten's9. Jan 2007 @ 17:28 Next Entry
(ir doma)
[User Picture Icon]
From:[info]martcore
Date: 9. Janvāris 2007 - 18:44
(Link)
un tas ir normāli
lūk, tev uzraksta komūnas noteikumus, kuros ir konkrēti nodefinēts, ka tu nevari postēt pimpi pa pusekrānu, savādāk tevi izbanos
ja tu paņem un iepostē pimpi pa pusekrānu, tad tevi izbano
kas gan tev šeit ir nesapotams?
[User Picture Icon]
From:[info]nenormaaliigaa
Date: 9. Janvāris 2007 - 18:48
(Link)
...un sākas polemika...

tātad - ja kārtīgi lasīji manu komentāru, tad varbūt atceries - es galvenokārt runāju par to, ka esmu pret iedalīšanu - kurš drīkst un kurš nedrīkst postēt. Man nav nekas pret noteikumu, ka jālieto lj-cut, bet man nešķiet normāli, ja kāds izvērtē joku smieklīgumu un neļauj postēt ōpītim, lauminai, ingmāram, man vai pat Tev. Nedomāju, ka kādam ir tiesības izvērtēt - būs tas smieklīgi vai ne šeit - publiskajā telpā.
[User Picture Icon]
From:[info]martcore
Date: 9. Janvāris 2007 - 19:02
(Link)
parādi man, lūdzu, ar pirkstu, KUR tu esi redzējusi, ka agresors kaut ko tādu grasītos darīt?! to pat tehniski nav iespējams paveikt, tad viņam ar wattu ir jāsēž komūnā diennaktīm uz maiņām.
kā gan tu visu iedomājies - atnāk jauns posts, agresors neieņirdzas un momentāni deletē? ar moderāciju tiek saprasta, pēc manām domām, banošana par stulbu uzvedību (te tāpat ir vienmēr bijusi pašorganizācija, lūk, tā arī tiek pārkāpta)un tas arī viss.
[User Picture Icon]
From:[info]nenormaaliigaa
Date: 9. Janvāris 2007 - 19:13
(Link)
Ar pirkstu? Labi, redzi, pie šādām bažām, ka tas varētu notikt, es nonācu izlasot [info]glupais ieteikumu ļaut postēt tikai apstiprinātajiem jūzeriem, kuru atbalstīja arī [info]watt. Ņemot vērā, ka šādu vēlmi izteica vēl daži, es tikai izteicu pretēju vēlmi, lai, ja nu gadījumā agresors sāk svērties par labu glupā idejām, šeit būtu arī pretējs viedoklis.
Nē, es pat nemēģinu iedomāties, kā tas notiktu, jo man arīdzan tas liekas visai debīli. Arī [info]pajautaa smieklīgā ierobežošana izraisīja manī jautrības lēkmi.
kā saprotu - esam vienojušies par kopīgu viedokli - banot par stulbu uzvedību nevis par stulbiem jokiem ;)

Paldies, brīvs.
(ir doma)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba