aizmirsti ([info]aizmirsti) rakstīja [info]lasiitprieks kopienā,
@ 2012-05-22 21:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sveiciens cibām! Tikko te piereģistrējos, veiksmīgi bēgot prom no mācīšanās eksāmeniem un, loģiāli, pirmais, ko, kā patoloģisks grāmatu lasītājs, sameklēju, ir literatūras cienītāju nodaļa. Žēl gan, ka tik neaktīva. Varētu mēģināt iedvest kādu dzīvību te.
Nu tad, lai iesāktu sarunu, (kas izskatās ir pārtrūkusi jau kopš februāra) varētu uzjautāt jums, kādas pēdējās grāmatas esat lasījuši, dalīties iespaidos, ieteikt kaut ko utml.


Nu tad... tikko pabeidzu Alberta Kamī "Svešinieku". Noguris no mācībām, paņēmu savu šiko ēgrāmatu un aizgāju pļavā lasīt kopā ar marlboro. Svešinieks mani sagrāba un nelaida vaļā līdz es nebiju viņu no vāka līdz vākam izlasījis (pārnestā nozīmē). Merso noteikti bija ļoti savdabīgs un interesants varonis un noteikti ir viens no tiem grāmatu tēliem, kas man paliks atmiņā ar savu interesantu raksturu (jāsaka, tādi man nav daudz, uz sitienu varu nosaukt tikai lordu Henriju).

Negribās te lieki liet ūdeni. Ja kāds vēl ir lasījis šo grāmatu, būtu interesanti padiskutēt tālāk. Bet droši ierakstiet, kuru grāmatu jūs pēdējo esat izlasījuši un ko meklējiet, jo gribās sakarīgu literatūras forumu latviešu valodā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?