Ritvars Eglājs ([info]ritvars) rakstīja [info]lasiitprieks kopienā,
@ 2009-07-02 16:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jaunais pasaules ģeografijas atlants
Klajā nācis vēl viens lielisks "Jāņa sētas" karšu apgāda izdevums - Jaunais pasaules ģeografijas atlants. Tas aizstāj kopš 90.gadu vidus iznākušo pasaules ģeografijas atlantu. Jaunais atlants ir Latvijas kartografu oriģināldarbs, tam ir jauns, moderns dizains, mūsdienīgi un novatoriski veidotas kartes un atainota informācija, kā arī iekļauta visjaunākā statistika.

Vairākas tēmas, piemēram, migrācija, globālizācija, zīmoli, enerģētika u.c., atlantā kartētas pirmo reizi, tāpēc apgāds cer, ka šis izdevums, tāpat kā līdzšinējais, tiks izdots arī citās valodās un kļūs par stabilu eksportpreci.

Izdevumā ietverts vairāk nekā 200 karšu un attēlu, ko papildina plaša uzziņu sadaļa ar valstu un territoriju karogiem un nosaukumu rādītājs ar 12tk vietvārdu. Jaunums ir atsevišķa sadaļa par Latviju.

Jaunais pasaules ģeografijas atlants ir ūniversāls izdevums, kas derēs gan visprasīgākiem karšu lietotājiem, gan skolēniem, jo atlanta saturs pilnībā atbilst jaunajam izglītības standartam un ģeografijas apguves programmai.


Ja pērk ar rēķina izrakstīšanu un pārskaitījumu, Stabu ielā 119 (t.67290669, 67290806) to var nopirkt par Ls3,98.








(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?