Ivchix(xx) ([info]ivchix) rakstīja [info]lasiitprieks kopienā,
@ 2005-04-13 16:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Thin Lizzy - Whiskey in the jar

Joseph O'Connor - The Secret World Of The Irish Male

Lasiiju praktisku noluuku vadiits. Lai izprastu sev shobriid apkaart esoshos cilveekus. Joprojaam nezinu, vai tas man ir izdevies.

Graamata ir non-fiction - autors-zhurnaalists ar publicistikas otu glezno iiru viirieshu (un arii sievieshu) dziives dazhaadus aspektus caur savas pieredzes prizmu. Jaukaakais ir O'Konora stils - indiigi-satiirisks, tachu, skarot nopietnas teemas, sho masku vinjsh uz mirkli nonjem, lai peec dazhaam rindkopaam atsaaktu apcelt sevi pashu, iirus, angljus, amerikaanjus, austraalieshus, sevi pashu utt. Iirijaa shii graamata ilgu laiku bija bestsellers. Shaubos, ka kaut kas tamliidziigs par latvieshiem buutu populaars. Paargalvis, kas kaut ko taadu uzraxtiitu un kuram arii izdotos to publiceet, visticamaak, tiktu noknaabaats no visaam puseem. Iespeejams, ka kljuudos.

Smiekliigaakaa ir peedeejaa nodalja - Iiru futbola fana dienasgraamata no World Cup'94 in USA. Tieshaam daudz liidziibu ar latvieshu sporta faniem. Ja mums izdosies kvalificeeties un speeleesim Vaacijaa-2006, man patiktu naakamgad doties turp ar liidziigu misiju.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?