Pavasara meitene ([info]spocins) rakstīja [info]lasiitprieks kopienā,
@ 2004-09-26 20:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Žils Verns "Astoņdesmit dienās ap zemeslodi"
Grāmatu paņēmu rokās pēc nesen izrādītās filmas sākuma skatīšanas, lai pārliecinātos, ka Holivuda kārtējo reizi ir izvarojusi (atvainojos) lielisku gara darbu.
Fileass Fogs ir tipisks anglis. Pareizs līdz sekundei. Viņš pieņem kluba biedra izaicinājumu apceļot zemeslodi 80 dienās. Pasauli apskata galvenā varoņa kalps, bet pats viņš iegūst "tik vien" kā mīlestību.
Grāmata vienam vakaram, varbūt diviem :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lightening
2004-09-26 22:12 (saite)
hee, to grāmatu esmu lasījusi kaut kad 2 klasē, jau neatceros kā bija, tad man protams patika, Žils Verns man vispār patīk! ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]spocins
2004-09-26 22:50 (saite)
zini, es lielāko daļu Verna ar izlasīju līdz vidusskolai, bet šis gabals bija kaut kā palaists garām. tomēr viennozīmīgs līderis manās acīs ir "noslēpumu sala" :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lightening
2004-09-26 22:59 (saite)
hmmm.. neesmu lasījusi tikai vienu grāmatu vai divas.. man ļoti patīk viskautkādas ceļojums uz mēnesi.. nezinu, viņam to grāmatu ļoti daudz! izvēle liela!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ud
2004-09-29 16:50 (saite)
lasīt grāmatu pēc filmas noskatīšanās ir drausmīgi!

(Atbildēt uz šo)


[info]janxz
2004-10-06 17:54 (saite)
verns ir kautkas nepraatiigi intersants!
izlasiju nosleepumu salu vienkaarshi paaris naktiis... (nu bija olimpiaade sidenejaa un vajazdeeja buut augshaa nez kaadu iemslu deelj :D )bet taalaak netiku :( granta beerni nepakjeera pee filmas... vispaar esmu tikai dzirdeejis idejas... celjojums uz meenesi.. uz pasaules centru.. pa juuras dzelmi... godiigi saot es negribu vinjas visas lasiit... es gribeetu redzeet lieliski uznjemtas filmas - nopietnas - psihologjikas... holivudiigas bet nekropljotas sizhetaa..

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?