kkotlete ([info]kkotlete) rakstīja [info]istaba kopienā,
@ 2011-03-23 19:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
galvenokārt, reģistrējos cibā tieši šīs kopienas dēļ, tpc man ir viens sev svarīgs jautājums..
līdz šim ar savu uzacu formu tiku galā patstāvīgi (tiešām nav bijis vajadzības vērsties pie profesionāļa), bet pēdējā laikā arvien biežāk šķiet, ka to tomēr vajadzētu izdarīt, lai viss būtu kvalitatīvi un daudz skaistāk, kā man šķiet. tad nu gribēju šeit pajautāt - kā tieši tas viss salonā notiek? nu, es domāju saruna ar kosmetologu. vai man ir jāpastāsta, kādu formu es vēlos vai arī viņam tas būtu jāredz pašam un jāzina, kas man piestāvēs vislabāk. prasu tāpēc, ka esmu redzējusi sievietes, kurām, manuprāt, konkrētā uzacu forma nepiestāv un cita izskatītos daudz labāk. šķiet, ka baidos no tā, ka cilvēks, kas veic uzacu korekciju, seju var vienkārši sabojāt.
paldies jums dāmas jau tagad! :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]made_in_china
2011-03-23 20:03 (saite)
nu, neviens jau neliedz pastāstīt, ko gribi vai noteikti negribi, pat ja nejautā :)

(Atbildēt uz šo)


[info]livia
2011-03-23 20:20 (saite)
oi, man ar šito ir pieredze!
vienreiz ne pa tēmu iemaldījos pat pie uzacu stilistes (lol), kura uzacis pasniedza kā personības daļu, kas atspoguļo cilvēka attieksmi pret dzīvi un apkārtējiem, atvērtību vai noslēgtību uc noskaņojuu ārējai pasaulei (citēju:))))) viņa man sarunāja visu ko, kā audzēt, kad raustīt, nokrāsoja utt, bet tā bija figņa, viņa vnk noplēsa naudu...

principā uzacis ir tādas, kādas katram ir, var variēt ar resnumu vai garumu, bet loku mainīt ir grūti.. parasti kosmetologs (vai manikīrs) redz dabīgo formu un vnk "novāc" visus liekos matiņus, kurus nevaig.. ja Tev ir biezas uzacis, no kurām ir ko veidot formu ,respektīvi padarīt šaurākas (lai gan biezas uzacis tagad tip modē, bet es uzskatu, ka visiem nespiestāv), tad pirmo reizi vari doties uz korekciju ar pinceti un apstāstīt ko gribi.. pēc tam jau iesaku dotie suz korekciju ar vasku, kur meistars ātri novāc visu lieko, jo forma jau ir.. pēc tam tik nedaudz piekoriģē ar pinceti.. tad matiņi ataug lēnāk un ir vieglāk pašai izsekot un izraustīt lieko, lai katreiz nav jādodās uz salonu.. pēc pieredzes man likās ok raustīt ar pinceti baltic naisl studio (olimpija, 3ls laikam), bet ar vasku raut Saules salonā (3ls)..

vēl formu var veidot, vai padarīt izteiksmīgākas viņas nokrāsojot (ar nav dārgi,kādi 2-3ls,man šķiet), bet tad jābūt gatavam, ka viņas tiešām būs izteiksmīgas un rūpīgi jāizvelas tonis, kas atbilst ādas krāsai un matiem, lai nav nedabīgi..

protams gaumes jautājums, bet vienīgais, kas man neliekas gaumīgi ir noskūt uzacis pavisam un tad zīmēt katru dienu jaunas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kkotlete
2011-03-23 21:38 (saite)
milzīgs paldies!

man ir tā, ka pašas spēkiem biju tikusi pie formas, kas man pašai it kā patīk un šķietami piestāv, bet nesen ar to formas pielabošanu kaut kas nogājis greizi un uzacis vairs nav vienādas. ko man vajadzētu darīt? doties vienkārši tāpat pie kosmetologa, lai man to formu piekoriģē? (bet ja nu izrādās, ka līdzšinējā man tomēr galīgi nepiestāv un nav atbilstoša, bet no tās jauna vairs nav izveidojama?) vai arī ļaut matiņiem ataugt un tad lai kosmetologs tur ķeras klāt no jauna?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]livia
2011-03-23 21:41 (saite)
vislabāk attaudzē, jā.. vari pat stimulēt uzacu ataugšanu (lai ir no kā veidot formu) pasmērējot ricīneļļu un tad dodies lai ņem un saved kārtībā! par formu pajautā padoma, vnk jācerr, ka būs ieinteresēta meistare.. uzacu ataudzēšanas process nav nekas baigi patīkamais/vizuāli baudāmais, toties pēc tam redzēsi lielāku atšķirību :D, laba uzacu līnija dod sejai sakoptu izskatu un par to ir veŗst piedomāt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?