puscilvēks pusnecilvēks ([info]neetiski) rakstīja [info]istaba kopienā,
Lietoju topašu produktu ko lea un iegādās tupat par 19 eur. Man ir tikai pozitīva pieredze, liekas, ka tas ir labākais pasaules izgudrojums (ļoti reti paņemu pa kādai milzu spilvena paketei uz nakti, ko tās sniedz tādu dīvainu, mierinošu konfortu). Otrajā dienā, kad ir stiprākā plūsma no rīta mēdz tecēt garām, bet tas ir tikai tādēļ, ka satek vairāk kā paredzētais tilpums. To plānoju risināt, pasūtot speciālu menstruāciju apakšveļu, kuru grasos vilkt tikai uz tām naktīm vai ja paredzēts kaut kur ilgi būt bez tualetes opcijas utml. Patiesībā, beidzot saņēmos nopirkt to piltuvi, jo bija jādodas ilgākā ceļojumā, kurā varēja nokārtoties tikai līdzi ņemamā konteinerā no rīta un vakarā.
Tavā gadījumā ieteiktu uzmeklēt visas lv nopērkamās piltuves un tad arī meklēt atsauksmes par tām (lai gan savu tāpat pirku netā, jo reti kuā aptiekā vispār bija un ne tas modelis, ko vēlējos). Diemžēl, pati vairs nevaru atrast vienu ārkārtīgi plašu blogu ar atsauksmēm un tabulās salīdzinātiem rādītājiem par, apmēram, 50 dažādām piltuvēm, bet viegli uzejami ir arī kā 3 citi labi.
Vecums nav vienīgais noteicošais faktors, ja neesi dzemdējusi, tad piemērotāks būd mazāks izmērs. Katrai kompānijai izmēri atšķiras, kas vienai M, citai L un tās S citiem ir M. Izmēru ietekmē gan tilpums, gan paša riņķa apkārtmērs. (Mani piemēram apmierina manas M izmēra piltuves apk.mērs, bet tilpums varētu nūg lielāks.) Arī formas atšķiras, jāņem vērā, ja tev ir īsa naksts, tad arī piltuve jāizvēlas īsāka un platāka, ja esi ļoti šaura, tad vienkārši mazāku piltuvi un tā būs biežāk jāmaina. Komforta ziņā noteicošs ir piltuves materiāls, ir cietākas un mīkstākas (Lady cup, laikam ir viena no mīkstākajām).

Par tamponiem - tu lietoji parastos vai ar aplikātoru? Ja parastos, tad pavisam vienkāršus vai "silk". Jo sākumā parastie berž, bet pie tā ātri pierod.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?