Lyr ([info]lyrfeel) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2005-12-15 17:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
14.12.2005
Tātad, vakar notikās pēdējā šī gada impro teātra izrāde. Visas etīdes šā vai tā saistītas ar Ziemassvētkiem, protams, un nebij slikti! Pirmajā daļā visi bij "rūķi", un iespaidīga bij jau pati pirmā etīde. Līga un... aizmirsās, kas vēl spēlēja, bet bij par izdzēsto datu bāzi labs joks, tas man patikās.

Pirmās daļas otrajā daļā visi bij "bērni", kas saņem Zsv. dāvanas, tur visspilgtāk atmiņā palikuši "latviešu bērni Īrijā" :))

Tālāk, dialogi... Bet neko neatceros, godīgi.

Un fināls bij biezs - 8 cilvēki! Un šoreiz riktīgi labs bij Jurčiks ar "ziemeļbrieža" monologu, varēj viņš būt uzvarētājs. Vēl patikās Mārcis ar "laimeslāča" runu.... Mārcis vispār tik sen nebij redzēts, vienkārši prieks bij skatīties! :D

Uzvarēja Mārtiņš un saņēma savu balvu - 4 gaismas spuldzītes... Rolandam vienmēr labas idejas par tām balvām! :))

VISVISlabākais moments no visa vakara bij pēc uzvarētāja paziņošanas - trīs brašuļu "muzikālais uzvedums" :))) Tās "extras" izrāžu beigās vienmēr ir superīgs pārsteigums vispār :)

Šis moments un vēl daži citi video gabaliņi atrodami mūsu kopīgajā GMAIL pastkastītē lietotājvārds: Hamlec, parole: zagorskis!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]siisiikei
2005-12-15 17:55 (saite)
Mārtiņa monologa laikā es tikai pāris reižu pasmaidīju. Manuprāt, šoreiz Jurčiks bija pelnījis uzvaru!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

aizstaaviiba
[info]ligeti
2005-12-17 21:55 (saite)
es gan biezhi neesmu hamletaa bet shoreiz gribu teikt ka domas zinjaa maartinja monologdzejolis bija attaisnotaaks kaa Jurchikam. un kriteerijs veerteejumam: peec smieshanaas - reizeem padara uz skatuves esoshos kaa taadas leetas prostituutas kas siekalojoties spljauj aaraa visus meeslus lai tikai izpatiktu publikai, bet jeega nekaada. taadeelj vismaz uz briidi aicinu padomaat, ja ne tad vinja uzvara man shkjiet shoreiz tieshi peec nopelniem. taapat eenaa palika Paulas un Liigas monologi lai gan tie peec stila bija iespeejams pat labaaki kaa maartinjam. bravo abaam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: aizstaaviiba
[info]siisiikei
2005-12-17 23:30 (saite)
Uj, nu nevajag taču dramatizēt!! Viņu uzdevums ir gan rādīt teicamu priekšnesumu no aktieriskā viedokļa, kā arī smīdināt publiku. Mārtiņa monologdzejolis puse sastāvēja no pam-param n nu šoreiz man patika jebkurš no viņiem labāk nekā Mārtiņš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2005-12-15 18:06 (saite)
HA haaa!!! labais! Beidzot no malas redzēju, kā izskatījās beigu dziesma ar tām rokām!! :)) reāli labi PAulai sanāca!! :) :) :)

(Atbildēt uz šo)


[info]panda
2005-12-17 23:39 (saite)
video vnk superrr :D

(Atbildēt uz šo)

nu hmm
[info]makslinieks
2005-12-19 02:11 (saite)
ha tur nav jaabuut dzilai domai skatitaaji nenaak klausiities satversmi vini naak izklaideeties taapee man liekas galvenais ir lai ir jautri un smiekliigi :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: nu hmm
[info]ligeti
2005-12-23 23:38 (saite)
kaada Satversme, es runaaju tikai par to ka prasti pazviegt var par jebko, taadeelj jau tas nav jaaraada uz skatuves, bet ja aktieri speej piepildiit savu darbiibu ar jeegu un attaisnot to tad un tikai tad ir veertis tiem kaapt uz skatuves, tas tachu nav anekdoshu shovs - kursh vairaak stulbiibas sarunaas, bet gan kaut kas vairaak. Luudzu luudzu neliec sho lietu zemaaku nekaa taa patiesiibaa ir. un taa ir augstu ja prot!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?