Lyr ([info]lyrfeel) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2005-09-15 00:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
14.09
Khh, pirmais un otrais "puslaiks" bij labie - nu viens vienīgs sviests! :D Bet, kā gudri cilvēki saka - jo vairāk sviesta, jo garšīgāka rupjmaize 8)

Šovakar etīžu tēmas apmēram vienas un tās pašas visu laiku: te "Čaka iela", te "Papardes zieds", un viss pārējais, ko vien var iedomāties. Bet nu tas tāds izlādēšanās, stresa noņemšanas un viegli sagemojamas izklaides variants. Bet trāpīgas frāzes kā pērles bira vien, un tā kopumā baigi patikās. Otrā izrāde vairs nav nikāda iesildīšanās, nu viss gāj, kā vaig, un brīžiem izskatījās, ka jauna punktu sistēma ieviesusies - piecinieki vien! :)

Man tikai fināls Lyr nepatika - drusciņš šķidrs un pārāk maz cilvēku, tikai trīs, un "Sprīdītim" un "Medmāsai" pāri "pārspīdēja" Mārtiņš ar "Riebīgā kaimiņa" monologu. Vaidzēj vēl kādu meistaru. Bet ej nu sazini, kāpēc vairāk nespēlēja.

Njus, kam i biudes, netur sveci zem pūra un met iekšā, kamēr svaigas! 8)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2005-09-15 10:13 (saite)
He! Vakar noskaņojums bija visiem traki strāvojošs un uzlādēts :) Visi bija tik enerģētiski, ka varētu mierīgi Latvenergo bankrotā iedzīt!! :) Man jau nu ļoti patika vakardiena. A finālā bija tik maz, jo savādāk būtu jābūt visiem :) Punktu skaits bija pārāk līdzīgs visiem :))

(Atbildēt uz šo)


[info]lil_shinoda
2005-09-15 17:58 (saite)
Nu nez... man pa vakardienas izrādi ir cic viedoklis, kuru skaļi neizpaudīsu, bet zinu tikai to, ka neesmu vienīgā kam ir tāc viedoklis. Dosu majienu: manuprat Dažs labs vinu vienkārsi izbojāja.

P.S. Brīnums, ka gongs atkārtoti netika izmantoc mikrafona vietā....

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2005-09-15 22:46 (saite)
Saprotams, par ko Tu runā, bet nu tā gadās diemžēl, un tas sagādā diskomforta brīžus. Bet pašas spēles jau bij oK

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?