Jerry the Mouse ([info]jerrym) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2005-05-05 14:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mani jau te steidzina, bet.. fotogrāfijas būs tikai šovakar vai pat rīt. Vakar bija tāāāāds slinkums :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lyrfeel
2005-05-05 15:05 (saite)
mcu mcu mcu, nju plīz, šovakar! :)

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2005-05-05 15:13 (saite)
no manas puses ar baigaaaaaaiiiiss luugums pasteigties ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jerrym
2005-05-05 15:14 (saite)
kas tu tāc? :P~

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-05-05 15:20 (saite)
nevis taac, bet taada :)) emm.. nu, Hamlets ir my place jau kaadus 4 gadus :) klusaam veeroju ko sheit runaajaties, bet nu tagad tiiri personiska interese peec taam bildeem radusies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jerrym
2005-05-05 15:54 (saite)
Tad jau man vajadzētu tevi zināt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lyrfeel
2005-05-05 16:11 (saite)
Tāds normāls laiciņš, 4 gadi..... Tad jau esi lieciniece pārmaiņām, kas notikušas gadu gaitā Hamletā.... Pirmām kārtām, nomainījušies lielākā daļa ( ja ne visi) "pamatsastāva" aktieri.... Cik man ir zināms, pārsvarā viņi uzstājas gadu, pusotru vai divus, vai drusku vairāk..... Lyr ir sekojusi Hamleta gaitām no '04. Interesanti, kā bij tajos sākumos, un - kas ir vēl interesantāk - nez, kā būs vēlāk...?*Lyr aizfilozofējas pie sevis* :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lyrfeel
2005-05-05 16:15 (saite)
es par to pašu! es par to pašu!! ;D par tām bildēm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2005-05-05 15:55 (saite)
redzeejis esi 100% bet paziit nepaziisti :) taapat kaa es tevi

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2005-05-05 16:17 (saite)
patiesiibaa, jaa, vieniigais kas no.. nu vareetu teikt manu Hamleta gaitu pirmsaakumiem ir palicis ir Maartinjsh.. un Maarcis arii nujau diezgan sens.. :)) bet lielaakaa dalja ir pazudushi, reizeem zhel, a reizeem tak nospljaujos forshi! jauni talantinji paraadaas un nospeelee tik perfekti!! hi hi... arii shitaas publikas paarveertiibas var just speeciigi, bet izskatraas, ka pamazaam viss saak iet atpakalj uz (manupraat) pareizajaam sliedeem :)

ai...aipljaapaajos, kaa taada vecmaaminja :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2005-05-05 16:41 (saite)
Patiesībā man patiešām interesē Hamleta "veterānskatītāju" viedoklis, jo es pati tad nebiju klāt, nezinu, kas un kā, bet mani interesē viss, kas saistīts ar Hamletu.....
Interesanti, ka Tu saki, ka viss ievirzās pareizajās sliedēs..... Un izmaiņas tagad [kopš pagājušā gada] esu novērojusi tādas, ka vienkārši mazāk cilvēku nāk, un tā gaisotne, atmosfēra, saikne ar to, kas notiek uz skatuves, kļūst tāda kā intīmāka, personiskāka :) Jo, kad masas, tad masas, daudz roku, kāju, balsu, viedokļu un interešu, un vietas tik maz, ka pat elpot nebij ko. Bet arī tam bij pluss, jo bij skaļāki un "biezāki" applausi, kas, savukārt, deva skaļumu, atraktivitāti un lielāku atbalstu no skatītāju puses, un vienkārši "padarīja" to visu lielāku....
Tātad, tagad var nojaust, kā bij agrāk. Foršīīī.....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-05-05 16:46 (saite)
agraak piebaaztas bija taas dienas, kad paaris cilveeku priekshaa uz griidas pie skatuves seedeeja :)) hi hi, tagad jau tur rindas ar kreesliem saliktas. Man patika gan kaa bija gan kaa ir, tad bija intiimaak, personiskaak un lielaaka saikne, sajuuta, ka esi saveejais. gandriiz visi Hamletieshi (skatiitaaji) pazina viens otru, taada pat viegli boheemiska gaisotne bija, tagad arii ir itkaa labi, skalji, saljaakas un lielaakas ovaacijas, tas baigi uzkurina, ja lielas ovaacijas. taa kaa nenolieku ne tos ne shitos laikus :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jerrym
2005-05-05 22:30 (saite)
Nujā. Pie tā, ka daudz cilvēku, es viens esmu vainīgs.
No otras puses, Hamletam tomēr naudu pastāvēšanai arī vajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2005-05-05 16:19 (saite)
kaa jums vakardienas izraade? man patika Osis kaa interpreteeja anglju valodu pa savam, gan etiidee, gan finaalaa :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2005-05-05 16:48 (saite)
Jē, bij labais! :))

Man baigi žēl, ka tieši šoreiz neko nepiefiksēju uz lapiņas, bij daudz lietu, ko vēlāk atcerēties un pasmaidīt! Bet es ceru, ka, redzot bildes [kad tās būs šeit ;) ], varēs šo to atsaukt atmiņā.... ;D Tāpēc tās bildes tik svarīgas!!
Osis bij riktīgi savā elementā :D Man ļoti patik arī Reinis iekš konkursa etīdes, nu tas ir malacis ar savu mīmiku un kustībām! :D Sandra parādija sevi no labākas puses, nekā parasti, kaut kā patika man viņa šoreiz riktīgi! :) Un baigi labais iznāciens bij tam meitēnam, Aijai..... Pirmajā brīdī tiešām likās, Rolands viņu atdod publikai apēšanai, bet viņa labi tika ar to galā! :D Toč prieks! :) Tas iedvesmo, ka nav nemaz tik traki un vajag tikai saņemties un paturēt vēsu prātu tajā spilgtajā gaismā, un viss izdosies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?