Jerry the Mouse ([info]jerrym) rakstīja [info]hamlets kopienā,
@ 2004-04-24 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Principā, kāpēc es izveidoju šo komūnu.. Jā, [info]andzha, tu uztvēri pareizi :) Ir doma šeit analizēt katru konkrēto izrādi, varbūt atcerēties kādus īpaši labus vai sliktus mirkļus utt. Tā kā visi komūnas dalībnieki ir "Hamleta" apmeklētāji, tas mums pašiem arī palīdzēs nakotnē gūt lielāku baudījumu no izrādēm - ne tikai pasmieties, bet arī izjust, saprast.

Tie, kas no mums pie "Hamleta" turas jau ilgi un ir pat varbūt pamanījušies pa reizei arī uz skatuves uzrāpties, noteikti ir ievērojuši, kā pēdējā laikā mainās "Hamlets". Pareizāk, kā publikas iespaidā mainās improvizācijas robežas un tēmu loks. Es domāju, ir jāsāk mazliet vairāk kontrolēt šo publiku, lai uz skatuves būtu mazāk dažādu jēlību un muļķību. Protams, kontrolēt ne jau tieši - bet audzināt.

Kā? Ar savu piemēru. Bet tāpēc arī pašiem gudrākiem jātop :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jerrym
2004-04-24 19:54 (saite)
un par popularitāti arī tev nav taisnība
komūna jau nepopularizē Hamletu.. lasa in general tikai tie, kas tur jau tāpat iet. un tos vajag audzināt :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blackstar
2004-04-24 20:19 (saite)
lasa arī tie, kas pagaidām neiet, bet māk lasīt un garlaikojas pie datora.
salīdzinājumam: ir tāda haiku komūna. pirms tās izveidošanas nebija daudz cilvēku (ja vispār kāds bija), kas savos žurnālos rakstīja haikas, bet vēlāk tā šeit kļuva par vienu no populārākajām dzejas formām. nekas, ka kvalitāte reizēm ir diezgan mulsininoša.
es sapratu Tavu domu, un teikums par face-control nebij ņemams tik nopietni. vnk neticu publikas pāraudzināšanai. var tikai cerēt, ka Hamletu apmeklēs arī pietiekoši liels skaits domājošu cilvēku, ko nebūs viegli panākt, reklamējoties sviesta cibā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jerrym
2004-04-24 20:33 (saite)
Tad nereklamējies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?