unpy ([info]unpy) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
Pats esmu ārkārtīgi neizdarīgs, tajā pašā laikā ļoti ceru, ka visi tie, kas nespēj darbus padarīt nospraustajos termiņos, degs elles uguņos ilgi un sāpīgi.

Piemērs. Ja ir kaut kāds konkurss, kurā pretendentam piedāvājums ir jāiesniedz 5dien 13:00, tad nav variantu. Ja viss bija slikti, ir neizdarības sajūta un tamlīdzīgi, ja esi atvienojis telefonu divas dienas pirms iesniegšanas, tas neko nerisina - gluži otrādi - neesi izdarījis to daļu, kuru esi apņēmies, pa kāju ir vesela strēķa citu cilvēku darbs + kā likums, naudas pamatīgas. Nerēķinot negūto peļņu.

Viens no spilgtākajiem piemēriem, ar kuru man pašam ir bijis tas prieks sastapties, bija pērn. Sarežģīts pasākums, drudžaini ātrs, iesaistīti uzņēmumi 4 valstīs. projekta apjoms ~10mio EUR. Mazmaziņas sadaļas atbildīgais netika gana nokontrolēts - viss viņam ok līdz pat priekšpēdējai dienai, tad pazūd. Pēc tam izrādījās, ka bija kauns, ka nav ticis galā ar sīku uzdevumu, kas tiešām bija sīkāks par Pūka Sīku. Nav ticis, jo viņam likās, ka divu dienu laikā to var izdarīt, nevis nieka nedēļas, kā tas bija jau sākumā zināms, tajā pašā laikā mums visiem meloja, ka viss ir Ok, tikai...nu - parastais komplekts "pasts nav aizsūtījis"; "sekretāre muļķe" utt.

Vairāki uzņēmumi pie šī projekta strādāja 3 gadus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?