pelican ([info]pelican) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2006-06-07 22:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vai tev ir bijusi kāda saskarsme ar Jehovas lieciniekiem? kāda?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iekodeets
2006-06-07 22:37 (saite)
par nozheeloshanu nav bijusi... shamie no manis izvairaas, lai gan septiitaas dienas adventisti reiz meegjinaaja uzsaakt sarunu - neveiksmiigi :)

(Atbildēt uz šo)


[info]casiopea
2006-06-07 23:28 (saite)
Mana lauku ome visulaik tiek pie visādiem bukletiņiem un grāmatām jo ir ļoti laipna un nevar atteikt, kautkgan patiesībā ir ateiste.
Vispār man patīk tas viņu grāmatiņu priecīgais popsīgais stils un stāstiņi par mazo puisīšu ejakulāciju kas nav grēks ja vien to nepavada grēcīgas domas.

'bet iesaistīties - nē nē...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pelican
2006-06-07 23:37 (saite)
vai viņi ir uzbāzīgi? man kaimiņos stāvu augstāk ir iemetinājies perēklis :) šodien arī mani apciemoja, stāvējām kāpņutelpā un plaši runājāmies par terorisma draudiem un tā, viņas man rādīja dažādas utopiskas bildītes un citēja saņurcīto bībelīti. teicās, ka piekāpšot vēl, jo gribot ar mani vēl parunāties, padiskutēt par dažādām garīgām tēmām. Grāmatiņu arī deva ar bildīti,kur cilvēki ar tīģeriem apskāvušies :))
vispār tas viss tā jocīgi, jo šodien tieši gribēja manu dzīvokli aptīrīt. un tad eradās viņas kā tādi gaiši vēstneši, stāstīja par negantiem cilvēkiem. bet man patiešām pārgāja bailes, pēc sarunām ar viņām.
ak dies, kā aizmuldējos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]psihs
2006-06-08 00:34 (saite)
svētie mineti

(Atbildēt uz šo)


[info]annee
2006-06-08 14:25 (saite)
Viņi atnāca pie manis un prasīja, vai var ieiet manā mājā palūgt par mani. Tad vēl iespieda rokās kaudzi ar avīzēm un bukletiem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?