judiite ([info]judiite) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2012-05-10 09:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai laulības var noslēgt bez apsveikumu daļas? Tikai ar juridisko. Neinteresē man tie dzejoļi, ko dzimtsarakstu nodaļas darbinieks skaita, un muzons, ko viņi tur spēlē.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sammer
2012-05-11 11:14 (saite)
Tev vajadzētu aiziet uz kādām kāzām baznīcā, tad Tu redzētu, ka var arī pa skaisto bez salkanības un jēliem pantiem. Starp citu, Valmierā - http://www.koralis.lv/Valtera_lapa/Valters.html laba alternatīva zagsam un ja baznīcā negribās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]judiite
2012-05-13 20:59 (saite)
Nu jā, baznīca man nespīd, un neesmu bijusi arī baznīcas kāzās, bet tur jau pat nav vērts salīdzināt :) . starp citu uz korali skatījos, man vienīgais viņa izskats ne īpaši patīk :D plus es reiz viņu draugos aplūrēju un viņš man diezgan frīkainu vēstuli uzreiz pēc mana skatījuma rakstija, so, man viņš tā nu ne īpaši :D jebkurā gadijumā, ja es ari kādreiz dzīvē precēšos :D tad tas notiks kādā smukā maza miesta dzimtsarakstu nodaļā :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sammer
2012-05-15 10:26 (saite)
mjā, kas to būtu domājis... varbūt ir vēl kādas alternatīvas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]judiite
2012-05-15 10:40 (saite)
alternatīvas vienmēr ir :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]judiite
2012-05-13 21:00 (saite)
nav jau tā,ka es negribētu baznīcā, vienk neesam kristīti, un esmu par to domājusi krustām šķērsām, laikam arī negrasos kristīties tikai tāpēc, lai baznīcā apprecētos, tomēr es nekad nevarētu būt ticīgā, tā kā nesanāks, un cinats - tam jau vispar pumpas metas no baznīcas :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?