pelican ([info]pelican) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2006-04-02 15:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu tad tā
ir viena lieta, ko nezin neviens un beidzot ir pienācis laiks nākt atklātībā: kā tu mazgājies? (man neinteresē klasiskie varianti- stāvu zem dušas vai sēžu vannā- pastāstiet pozas: tupus, sēdus, izbāztu mēli, utt :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelican
2006-04-03 01:11 (saite)
kauna jūtas ir iemācītas, agrāk civēki nokārtojās uz ielām, katrā augstdzimušā namā stāvēja spļaujamtrauks, kurā visi publiski atkrēpojās, normāli arī bija protams piedurknē vai kalpa piedurknē šņaukt degunu. arī mazgāties mums iemāca, bet tas ir tik sen, ka viss pamazām mainās, katra mazgāsānās paradumi, jo neviens nezin kā tas pēc standartiņa jādara (izņemot kaut kādas stulbas dušu filmas, tāpēc mani arī tas īpaši neinteresē). visniecīgākie sīkumi ir visinteresantāki. stulbi, ka man jāpaskaidro, kāpēc mani interesē tas, kas interesē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nenormaaliigaa
2006-04-03 09:30 (saite)
jaa, kauna sajuutas ir iemaaciitas, bet jebkuraa gadiijumaa katram kauna liimenis ir individuaals. katrs kaunaas par to, par ko IZJUUT kaunu. es jau patiesiibaa neluudzu Tevi neko paskaidrot. mani neinteresee, kaadeelj Tu veeleejies zinaat, kaa citi mazgaajas. es tikai informeeju, kaa es to daru, respektiivi - atbildeeju uz jautaajumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?