Iksirugumta ([info]po) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
Jep. Bez Dieva un cilvēkiem ir pamatā vēl tikai 2 veidu garīgās būtnes - Dieva eņģeļi un kritušie eņģeļi jeb demoni, ļaunie gari. Dieva eņģeļus šitādā formātā nevar redzēt - tos sūta Dievs ar ļoti konkrētiem mērķiem, reti un tikai Jēzum Kristum par godu (nevis, piem., apgāzt bļodiņu virtuvē vai nomērdēt suni). Un tie ļaunie gari darbojas visvisādos veidos. Arī "spokojoties". Un tās nav nekādas tur "cilvēku dvēseles", jo tās pēc nāves ir "izolētas" vidē, kas ir radikāli nošķirta no šīs zemes, turklāt, tāpat kā šajā dzīvē, nav "visuresošas" vai "viszinošas" (kas principā nozīmē to, ka ar saviem mirušajiem radiem/draugiem sazināties nav iespējams citādi kā nokļūstot tur, kur ir viņi - ellē vai, ja viņi ir ticējuši Kristum, paradīzē).
Un tā, tā kā tie ir pret Dievu vērstie gari/demoni/eņģeļi, tad no viņiem var tikt vaļā 2 veidos - vai nu ar sātana palīdzību, iemantojot vēl niknāku problēmu (parasti - tik viegli neredzamu (kas nozīmē, ka šitie spoki, ļoti iespējams, ir vnk viņa "tārps uz āķa", lai jūs meklētu kkādu tur "dziednieku" un "ekstrasensu" palīdzību, kuri darbojas tīri caur sātanu un viņa demonu šaiku) kā rezultātā cilvēki atveras garu pasaulei un viņos pašos iemājo ļaunie gari, kuri tad nu ar to cilvēku visai apslēptos, taču ārkārtīgi ietekmīgos veidos manipulē), vai arī jāvēršas pie Dieva, kas ir iespējams vienīgi caur Jēzu Kristu, jo bez grēka piedošanas mēs neesam labāki par tiem pašiem demoniem, kuri kopā ar visiem pret Dievu vērstajiem cilvēkiem tiks iemesti ellē. Nu tā kkā.
Tikai bēda tāda, ka nenāk prātā neviens kristietis, kurš būtu specializējies ļauno garu izdzīšanā un kuru varētu "ieteikt". Diemžēl, ir daudz visādu ļauno garu kalpu, kuri domā, ka dara labu, bet reāli tikai ietirgo citus un sevi vēl dziļākos garīgajos sūdos. Arī tādi, kas sevi sauc par kristiešiem. Diemžēl. Nja... tāpēc labākais drošien, ko ieteikt, bez Dieva meklēšanas caur grēku piedošanu Jēzū Kristū, ir ignorēt problēmu cerībā, ka tā pazudīs pati no sevis. Lai gan arī tas ir tikai laicīgs risinājums - pēc nāves sūdi būs dafiga lielāki (Dieva Tiesas priekšā, kurā glābt var vienīgi savienība ar Viņa Dēlu).


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?