Lyr ([info]lyrfeel) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
@ 2006-01-12 17:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es nesaprotu un gribu zināt, vai tiešām vīrieši spēj iedzert verdošu, tikko uzlietu tēju (no kuras es, piemēram, natūrā apdedzinos), vai arī vienkārši pacieš tās sāpes un izliekas, ka neapdedzinās? :F
Es šo parādību novēroju regulāri, daudzi paziņas un draugi tā dara


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]citizen_erased
2006-01-12 17:56 (saite)
es neesmu viirietis un dzeru verdošu, tikko uzlietu tēju/kafiju. taapeec, ka patiik, nevis patiik izlikties, ka patiik. tev ir probleema?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2006-01-12 18:01 (saite)
Sievietēm šādu lietu nebiju novērojusi, ka tik verdošu var iedzert. Vai Tu neapdedzini mēli un iekšas?
Problēmu nav, es tikai nesaprotu, kā var viens cilvēks no konkrētas temperatūras šķirdruma apdedzināties un ciest sāpes, bet otrs ne! Kā tas tīri fiziski ir iespējams? 8)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citizen_erased
2006-01-12 18:04 (saite)
es domaaju, ka ne visiem cilveekiem kut, es domaaju, ka nervi nav visi 'viena izmeera' visiem, es domaaju, ka g punkts visaam sievieteem neatrodas preciizi vienaa vietaa, es domaaju, ka citiem cilveekiem ir laba redze, bet citiem ir jaaneesaa brilles, es domaaju, ka visi cilveeki nav veidoti identiski, jaa, es pat domaaju, ka mees visi viens no otra atshkjiramies, es domaaju, ka tam shoreiz nav sakara ar citplaneetieshiem, kuri dazhus no mums ik pa laikam nolaupa un tad atved atpakalj, bet es jau neko iisti nezinu, es jau tikai domaaju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lyrfeel
2006-01-12 18:07 (saite)
Sapratu. Atvaino, ka Tev bij jālasa šis mans jautājums un jāatbild uz to.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]citizen_erased
2006-01-12 18:08 (saite)
nav par ko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]species
2006-01-12 18:14 (saite)
Jā tas ir interesanti. Piemēram es ja iedzeru pārāk karstu uzreiz apdedzinu auglēju gļotādu un tā atmirst vietām. Drošvien ja bieži dzer karstu, tad organisms pielāgojas un spēj novērst apdedzināšanos.

(Atbildēt uz šo)


[info]5_l_medus
2006-01-13 10:10 (saite)
viirieshiem ir zemaaka temperatuuras izturiibas robezha (videejais statistiskais). bet, kaa jebkuraa lietaa, ir iznjeemumi.
man, teiksim, karstas teejas, kas sievinjai liekas dzeramas, ir verdosho kaartaa ieskaitaamas. taa kaa - secini, ka citi viirieshi nevar iedzert verdoshu vai manaami karstu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?