Ziema ([info]soria) rakstīja [info]gribam_zinaat kopienā,
ēēē..tev ir jādara tā lai visi džeki tev skraidītu pakaļ! bet tu viņiem skraidi pakaļ! viņi skraidīs tev pakaļ un tu būsi pārlaimīgs!!! lai džeki sāktu skraidīt pakaļ:
1. Kārtīgi izdejojies klases vakaros (viņiem patīk, kad meitenes dejo). Es tā darīju netīšām un es piesaistīju vairāku džeku uzmanību! un iedomājies ko? viņi ir tādi vispār, ka skraida man pakaļ.. bet viņi man nepatīk.. hāā.... un pie manas klases biedrenes ciemos, kad tie džeki spēlēja ar 2 meitenēm pudeles griezšanu, viņi pēc kāda laika atgriezās un teica : "mums kļuva garlaicīgi..." uz ko es atteicu : "hāā... garlaicīgi? nu tad ar tām 2 čiksēm pārguliet! vot būs interesanti!" viņi: "nē, es gribu tagad ar anitu skūpstīties..." taču klases biedrene mana teica: "bet viņas taču ir nūģes, jo neskūpstījās paša sākumā..." un iedomājies ko tie džeki teica? viņi teica: "bet manas domas izmainījās klases vakarā.." es biju apstulbusi :D:D bet es tik un tā negāju skūpstīties.. skūpstīšos tikai tad, kad man būs džeks... kaut vai man būs 99 gadi... jāprot pastāvēt par sevi ;)
2. Piedalies ārpus klases pasākumos (pop-iela, karnevāls u.tml.), jo tur tevi var pamanīt....

un atceries: NESKRAIDI VIŅIEM PAKAĻ, LIEC VIŅIEM SKRAIDĪT TEV PAKAĻ!!!

Lai tev veicas, ceeru, ka mani padomi tev palīdzēs;) turās.. saproti, kas īsti notiek tavā sirsniņā ;) būsim vairāk tadas laimīgas meitenes kā es! ;)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?