Edis ([info]tie_puteksni) rakstīja [info]gramatu_jaunumi kopienā,
@ 2009-04-16 20:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sofija Kinsela 'Šopaholiķes slepenā sapņu pasaule'
Apgāds "Zvaigzne ABC" laidis klajā Sofijas Kinselas grāmatu "Šopaholiķes slepenā sapņu pasaule", no angļu valodas to tulkojusi Ligita Lanceniece.

Kinselas grāmata ir pārpratumu un amizantu notikumu caurvīts romāns par to, cik viegli ļauties kārdinājumam un cik grūti tam reizēm pretoties.

Mūsdienu britu rakstniece Sofija Kinsela izglītību ieguvusi Oksfordā, strādājusi par finanšu analītiķi. Latviešu lasītājiem autore zināma pēc romāniem „Tikai nevienam nesaki" un „Antimājsaimniece". Sofija Kinsela kopā ar vīru un bērniem dzīvo Anglijā un cenšas izvairīties no lielveikalu izpārdošanām.

Žurnāliste Rebeka Blūmvuda katru dienu māca lasītājiem, kā pareizi organizēt ienākumus un izdevumus. Brīvajā laikā Rebeka... dodas iepirkties. Viņa dzīvo pāri saviem līdzekļiem, tādēļ līdz brīdim, kad pie namdurvīm klauvē bankas pārstāvji, nav ilgi jāgaida. Centieni pielikt punktu šai vājībai cieš sakāvi, arī pūliņi darbā izpelnīties paaugstinājumu nedod gaidītos rezultātus. Tā vien šķiet, ka Rebekai trūkst pamata zem kājām... Ir vien tukšs naudasmaks, pārtērēts kredītkartes limits un pilna atkritumu tvertne ar bankas brīdinājuma vēstulēm. Vai Rebekai reiz izdosies atbrīvoties no parādiem, atgūt "VISA" karti un atrast īstu mīlestību?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?