0,5 litri piena
150-200 gr margarīna
100 ml eļļas
cukurs, sāls, malts koriandrs pēc garšas - visu liek bļodā/katlā un maisot uzsilda, bet neuzvāra.. atdzesē, lai roku var likt iekšā..
vienu paciņu sausā šķīstošā rauga (vācu ražojums) samaisa ar 300 gr miltiem...
siltajā pienā iemaisa citus 300 gr miltus, tad piemaisa klāt tos ar raugu, tad pamazītiņam piesijā klāt vēl 200 gr miltus.. visu rūpīgi samīca - mīca vismaz 5 minūtes, pārklāj un atst`ja uzrūgt siltā vietā...
kamēr rūgst (40-45 minūtes), sagatavo visus gribētos pildījumus.:) nu un pēc tam mierīgi pilda, lipina, pārziež ar olu un cep to ko nu gribējās cept.:)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: