Re: tomātu zupa?
sātīga un arīdzan garšīga zupa - mana oriģinālā - sagriez šampinjonus, kādu vienu trešdaļu katla, pirms tam katlā vēlams jau ieliet uzvārītu ūdeni, tā, aptuveni 1/5 katla. vāra šampinjonus, pēc mirklīša gāž klāt baltās vai sarkanās pupas, tās, kas pieejamas konservu bundžās, vismaz 2, tavā gadījuma, pēc tam uzreiz arī vismaz divas vai trīs tomātu bundžas tie, kas savā sulā. Kad tas jau viss drusku paviries un esi piemetusi arī kādus divus buljona kubinus, var arī vēl kādas īpaši iecienītas gršvielas pa virsu, pievienojam kausēto sieru dzintars (izrādijies līdz šim piemērotākais šai zupai no visiem mēģinātajiem), parasti ņemu vai, nu ar sēnēm, jo zupā jau pašā sēnes vai klasisko - tavam cilvēku skaitma vajadzēs divas pakas obligāti, ja ne visas divarpus vai trīs. drusku pavāra un ēd tikko vārītu, lai siers nesavelk plēvi. gala rezultātam vajadzētu sanākt ekselentam, mans tāds ir vienmēr :)
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: