sviesta cibas neoficiālais viedoklis ([info]scibologs) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2003-07-17 14:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
īpaši garšīgie makaroni "quickie"
jānopērk:
- makaroni (vislabāk vidēja izmēra, caurumotie vai spirālīgie)
- kausētais siers dzintars (ar ko sirds vēlas) 1 pac.
- kūpināta gaļas/karbonādes/šķinķa gabaliņš
- 1 saldais pipars (alias paprika)
- paciņa parmasan siera (sarīvēta)
- neobligāti: paciņa skābā krējuma

gatavošana
- liek vārīties makaronus.
- uz pannas sagriež kubiciņos gaļu un papriku, apcep
- pielej pannā klāt nedaudz (1/2-2/3 glāzes) ūdens, pagaida līdz uzvārās
- liek klāt kausēto sieru, maisa, lai vienmērīgi izkūst un samaisās
- (var pielikt klāt pāris ēdamkarotes skābā krējuma- neobligāti)
- kā garšvielas izmanto čilli, samalto papriku, mazliet samaltu melno piparu
- liek uz šķīvja makaronus, pāri lej mērci, virsū uzkaisa parmasan sieru

tikai retais rīgas krogs spēj makaronus sagatavot garšīgāk, ticiet man.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gorgona
2003-07-17 14:52 (saite)
ei! es tā līdzīgi taisu - tikai bez gaļas klātbūtnes :)

(Atbildēt uz šo)


[info]sveshinieks
2003-07-17 15:34 (saite)
klau. es taisu tā:
bez gaļas.
tad, kad makaroni praktiski gatavi, noleju ūdeni un piegāžu dzintaru klāt. dažkārt piemetu arī papriku vai citus dārzenīšus. beigās uz šķīvja visu ar parmesan apkaisu.
/pozitīvi ir tas, ka nevajag daudz trauku smērēt. bet tā jau slinkuma iezīme.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gorgona
2003-07-18 11:24 (saite)
vot, tā man arī patīk :)
tikai makaronus vajg īstos - vēlams, plānus un garus :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?