NEgaļas (jo to ierasto recepti jau vr arī uz lazanjas plātņu iepakojuma izlasīt...)
sastāvs:
1. lazanjas plātnes ar spinātiem;
2. dārzeņi (puķkāpost, brokoļi, pākšu pupas (zaļās tievās));
3. dārzenis tomāts (vairāki);
4. daudz siera (tāda, kas labi kūst);
5. šampinjonu lečo (spilva);
6. ķīnas saldskābā mērce (spilva);
7. piens;
8. ola;
9. biku olīveļļas.
process:
1. cepampannā (tādā, kas bez plastmasas roktura, t.i, cepeškrāsnij - stikla, metāla, silikona) iezieš olīveļļu un uzliek lazanjas plātnītes (manā traukā savietojas 2);
2. šapminjonu lečo;
3. lazanjas plātnes;
4. izvārītus dārzeņus no sastāva 2.punkta;
5. pārlej ar ķīnas saldskābo mērci;
6. siers (var rīvēt, var sašķēlēt);
7. lazanjas plātnes;
8. šampinjonu lečo;
9. tomāti (sašķēlēti);
10. lazanjas plātnes;
11. lečo vai ķīnas saldskābā mērce;
12. siers (akal jau rīvēts vai griezts);
13. lai lazanja mīkstāka un nav sausa, es parasti sakuļu olu ar pienu un pārleju pāri;
14. tad jāļauj cepties. ilgums atkarīgs no cepeškrāsns. parasti ~30min.
man garšo.
un ne tikai man.
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: