Полиграф Полиграфович Шариков ([info]sharikov) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2007-07-19 10:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Shakhtar" maksā milzīgu naudu itālim. Lukarelli tagad spēlēs Ukrainā. Nu lai jau spēlē, tikai tā visa sakarā visvairāk iepēra fakts, ka šamais ir liels komunisma atbalstītājs. Tajā pašā laikā futbolists neatsakās par lielu piķi spēlēt faktiski otrās šķiras čempionātā. Ticiet man, viņi man izdarīja tādu piedāvājumu, no kura nevarēju atteikties. Zinām mēs tādus komunistus... Ar tādiem uzskatiem un dubultmorāli viņam PSRS čempionātā vajadzēja uzspēlēt, ātri par kapitālistu pārmācītu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2007-07-19 10:59 (saite)
Uz Krieviju viņu pārvilināt visu gadu nevarēja ne par kādu naudu.

Lūk, vēl no jaunumiem - Zenīts ir gatavs samaksāt 20 milj. dolāru par Ukrainas izlases pussargu Gusevu, tieši tikpat, cik par Timoščuku. Nevāji "Gazproms" vālē, vai ne?!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sharikov
2007-07-19 11:05 (saite)
Ij nerunā... Pārāk labi nepārzinu visas tās biznesa lietas plašajā Krievzemē, bet, piemēram, iet runas, ka hokejists Jašins taisoties braukt spēlēt uz dzimteni, jo, redz, viņam NHL neviens nepiedāvājot pietiekami lielu algu. Vot to es nesaprotu un nekad nesapratīšu. Vecis jau ir sapelnījis gan sev, gan saviem bērniem un mazbērniem, bet naudas dēļ ir gatavs dzīties atpakaļ uz Krieviju. Labi, tas vēl tā, tomēr objektīvi spēcīgākais čempis Eiropā, kaut gan vienalga NHL ir NHL.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-07-19 11:13 (saite)
Ja nemaldos, Jašins bija tas džeks, kurš pleiofos izrādīja ārkārtēju impotenci, par ko ne reizi vien tika kritizēts. A kādiem vēl mērķiem centrs-veterāns ar debesskrāpja algu būtu NHL komandai vajadzīgs, grūti pat iedomāties. Tā, ka lieta, domāju, ir vienkārši viņa nevajadzībā līgai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sharikov
2007-07-19 11:32 (saite)
Nu, Jašina kontrakts tika izpirkts, un tagad viņam piedāvā mazāku algu. Pats hokejists un viņa aģents izplata informāciju, ka par viņu esot liela interese NHL, skaidrs ar kādu mērķi. Lai izspiestu lielāku naudu. Jašins it kā pieprasot sev algu ~4 milj. apmērā, kas patiesībā nav nemaz tik daudz, taču to pašu viņam neviens negrib maksāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?