krankenkabinet ([info]vienna) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2006-09-03 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Beļģijas basketbolisti savā laukumā ar 91-80 piesituši krievus

Neticami, bet fakts... Gribētos redzēt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]samurajs
2006-09-03 21:54 (saite)
Kas tur neticams? Beļģija ir normāla vidusmēra komanda, kas savā laukumā var nospēlēt pavisam neslikti. Savukārt Krievijas basketbolu pēdējo gadu laikā ir piemeklējusi krīze. Te es, protams, nedomāju klubus, kuri ir pilni ar diezgan augsta līmeņa ārzemju spēlētājiem, tāpēc arī gūst panākumus. Bet Krievija jau pirms atlases maču sākuma nospēlēja švaku pārbaudes turnīru Bulgārijā, kurā bez variantiem piekāpās mājiniekiem un, ja atmiņa neviļ, Horvātijai. Pie tam izlases līderis ir mums labi zināmais nēģerzēns Holdens.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-09-04 00:35 (saite)
Moņa ar Hrjapu viņiem ir vai nav (Kiriļenko nav, un tas ir skaidrs)
Bet par to, ka kāš beļģiem tiešām nav brīnums, viņiem visos vadošajos klubos vairs paši krievi galīgi nav pie ruļļiem, nav vairs tādu līderu, kādi agrāk bija tas pats Karasjovs vai bračkas Pašutini.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-09-04 07:19 (saite)
Moņa ir, Hrjapa, šķiet, nespēlēja + tādi basketbolisti kā Savrasenko, Samoiļenko, Padiuss, Morgunovs, tie arī ir līderi bez jau pieminētā Holdena, kurš ir galvenais punktu guvējs... No grupas teorētiski krieviem vienalga vajadzētu iziet, bet tā pati Čehija ir spēcīgāka par Beļģiju, interesanti, kā viņiem ar to ies.
Ha, agrāk ACSK bija nokomplektēts gandrīz tikai no Krievijas izlases spēlētājiem un vienalga tika Eirolīgas četriniekā. Tagad kaut kas tāds vienkārši nebūtu iedomājams, līmenis pavisam cits.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?