Samurajs ([info]samurajs) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2006-08-19 14:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
http://www.sport-express.ru/art.shtml?126133 - intervija ar Malkinu šodienas "Sport-Express".

- Евгений, возникают два вопроса. Во-первых, зачем вы подписали контракт, если не собирались этого делать? А во-вторых, почему, подписав, все-таки решили уйти из команды, причем сразу же?
- Подписал, потому что на меня сильно давили. Я им без конца объяснял, что хочу уехать в НХЛ, что мне как игроку необходимо расти, что я обещал "Питтсбургу"... Но меня никто не хотел слушать. Они наседали со своими аргументами.


Varētu padomāt, ka viņam pistoli pie deniņiem pielika un ar varu lika parakstīt to kontraktu. Nevajadzēja tur neko daudz skaidroties, bet pateikt dzelžainu "nē" un viss. Gribasspēka nepietika, tak nav nekāds brīnums - šamajam esot mīksts raksturs. Tagad priekšā tiesas darbi, kas gan diez vai liegs iespēju Malkinam spēlēt NHL jau šogad. Kontraktu anulēs, tas skaidrs, jautājums tikai, vai "Metalurgs" spēs izspiest kādu kompensāciju par hokejistu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2006-08-19 15:42 (saite)
fiška ir tur, ka, ja viņš neparakstītu līgumu ar magņitku, viņš diezin vai dabūtu zagraņičniju pasi
tagad vienkārši tēlo duraku

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-08-19 16:14 (saite)
Varbūt, nestrīdēšos. Galu galā Slava Malamuds otrdienas numurā rakstīja par pasi ar Kanādas vīzu Veļičkina galda atvilktnē. Tomēr nevajadzēja Malkinam kontraktu parakstīt, bet to pasi agri vai vēlu viņš tāpat dabūtu. Nav jau padomju laiki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-08-19 20:35 (saite)
es jau arī negribu strīdēties, jo gluži vienkārši nezinu visas nianses un detaļas. nav zināma Malkina aģenta loma pasākumā, ko viņš tur bija sarunājis - nesarunājis.
varbūt, viss slēpjas tajā Krievijas kontraktā - tas, kāpēc, viņam bija tik steidzīgi jāmetas prom no valsts. respektīvi, moš kontrakts sākās nevis no parakstīšanas dienas, bet gan nedaudz vēlāk, kad sākas sezona.
a varbūt tiešām Malkins vienkārši sapsihojās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]samurajs
2006-08-19 21:13 (saite)
Protams, jau pieminētajā avīzē pēdējās nedēļas laikā tas viss ir sīki un smalki aprakstīts, bet, kā jau varēja gaidīt, katra puse interpretē notikumus pa savam... Kaut kā vairāk ticu Malkina versijai, ka uz viņu izdarīja spiedienu, cita lieta, ka bija jāmāk tam turēties pretī. Kontrakts gan, man šķiet, visticamāk stājās spēkā ar parakstīšanas brīdi. Vienkārši izvēlējās piemērotu brīdi mukšanai, kas pienāca visai drīz, tas arī viss. Bet gan jau pirmdien būs plašāka info.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-08-19 23:48 (saite)
Nezinu, kā ir ar hoķi, bet vismaz futbola kontraktos attiecības sāk iestākties sākoties sezonai. Respektīvi, datums parasti ir tad, kad sākas treniņnometne. Tad pārbaudes spēles, tad līga un pārējais.

Par to, ka izdarīja uz Malkinu spiedienu - nu, ja trijos naktī sāk parakstīt līgumus, tad ir spēcīgi jāaizdomājas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?