Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja [info]futbol_hokej kopienā,
@ 2006-06-15 18:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja nu kādam kas nav skaidrs
TOTO dalībniekiem vēl tikai atgādināšu, ka tiek pieņemta JEBKURA spēles prognoze, izdarīta, vēlākais, 5 minūtes pirms spēles sākuma - tipa, ja esat kāda iemesla dēļ nokavējuši ar prognozēšanu kādu dedlainu, tad nav ko uztraukties, mierīgi var turpināt veikt prognozes nākamajām spēlēm.
Piedalīties prognožu spēlē var absolūti ikviens cibiņš, nav nozīmes, vai esat prognozējuši jau no paša sākuma, vai nē (piem., [info]cecex sāk piedalīties no otrās pasākuma "kārtas")

tāpat piebildīšu, ka manis ieteiktais "trīsdienu" variants prognozēm, tas ir tikai ieteicamais, nevis kaut kāds obligātais variants - ja vēlaties, prognozējiet kaut vai pa vienai spēlei vai arī visas uzreiz. tāpat arī ir ieteicams rakstīt savas prognozes komentāros pēdējam ierakstam , kur virsrakstā rakstīts "TOTO", es ik pa laikam čekoju, kas tur notiek.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cecex
2006-06-16 12:46 (saite)
diemzheel saakumu noguleeju, jo nezinaaju par shaadu kopienu. tagad buus gruuti Juus nokjert.. bet shitaa TOTO shtelle piedod zinaamu asumu futbola skatiishanai:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-06-16 20:01 (saite)
man nereti gadās tā, ka lieku toto uz vienu komandu, bet fanoju par otru :)
par to, ka daudzi cibiņi nezin par šādas komūnas eksistenci - nezinu, es divreiz reklamēju savā blogā šo kopienu, un to (blogu) lasa pēc manām domām vairāk nekā 200 jūzeru, bet no tiem uz pašu kopienu ir parakstījušies 25 cilvēki, no kuriem prognožu spēlē piedalās 9.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?