ai.nes ([info]iness) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2009-11-23 15:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

svētdienas pildītās šampinjocepures.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iness
2009-11-23 16:01 (saite)
tātad.
iekopēju no tā, ko jau mārim uzrakstīju:
nopērc svaigus šampinjonus, nomazgā, izņem kātiņus.
katrā iepidžini sviesta pikuci, mazu gabaliņu ķiploka un rupjmaizes kubiku. pāri pārliec labi kūstošu sieru. un liec cepeškrāsnī. kad jūti, ka vajadzētu būt gataviem - ņem laukā ..)

labu.apetīt.

tur nav kam nesanākt.
tikai nevajag par ilgu noturēt plītī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]just_fly
2009-11-23 16:28 (saite)
paldies :) jo gardi jau dikti tādi ir, vismaz kad tu taisi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]iness
2009-11-23 16:31 (saite)

es vairs tik pat kā netaisu ēst. un ja taisu, tad tikai tad, kad aizeju ciemos. nekas. būs sava virtuve, būs atdzimšana ..)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?