veikalā nopērk gatavo mīklu plāksnē (ņēmu kārtaino-raudzēto)
2 pakas 400gr smalcinātu spinātu
6 vārītas olas (droši vien var mazāk, mums bija palicis pāri no Ldienām)
1 iepakojums sarīvēta parmezāna siera (viss jau uz aci, protams:)
garšvielas pēc ieskatiem
sadalīju plāksni divās daļās. izrullēju plānāku, uz pannas izkausēti/izžāvēti spināti tika sajaukti ar sagrieztu olu (moš var arī negriezt smalki, bet vnk šķēlītēs, rulete sanāks stingrāka) un garšvielām. Uzber uz plāksnes sarīvētu sieru, liek virsū spinātu masu, pa virsu atkal sieru un no viena sāna rullē ciet. vēlams pēdējo maliņu salipināt kārtīgi klāt, jo nesalipinātā versija atsprāga pa šuvi apakšā vaļā. Kā arī dzēinas ieteikums bija aizlipināt galus ciet, ko arī izdarījām, bet moš varēja atstāt vaļā, lai iztek šķirdums, ja tāds spinātos vēl palicis... Džeina esot smērējusi olas baltumu pa virsu, kā arī sieru likusi nevis iekšā ruletē, bet tikai pa virsu, bet, nu, neba mums Tevi improvizēt virstuvē būtu jāmāca :D
lai labi garšo!
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: