Lidžõns ([info]lidzhons) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2011-02-13 16:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The pleasure is to play, it makes no difference what you say...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amievil
2011-02-13 17:48 (saite)
nemaz nenomizojot, ēst? :?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lidzhons
2011-02-13 17:59 (saite)
jā, mums tāds pats jautājums radās...vienu mēģinājām mizot, bet tas bija fail, bet ar karoti bija tīri ok, avokado bija gana mīksts:)!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amievil
2011-02-13 18:20 (saite)
tā ir kkāda zivs (lasis)? laba ideja, jo avokado tāpat strebt ārā ar karoti vai nomizotu ēst garlaicīgi. domāju, ka var sagriezt visu sīkāk, iepriekš nomizojot, pārkaisīt ar to pašu lociņu/dillītēm un ēst kā vieglus salātus (laikam eļļu nevajag).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lidzhons
2011-02-13 18:26 (saite)
garneles un majonēze :)
http://klab.lv/users/lidzhons/202606.html#cutid1

es vnk esmu tikusi pie grieķu pavārgrāmatas, cenšos sekot receptei (vismaz gatavojot pirmo reizi), so ar tām variācijām neaizraujos :) bet salāti avokado + garneles izklausas garšīgi :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amievil
2011-02-13 22:34 (saite)
ui, nemanīju, ka ir arī recepte :D
majonēze mēdz padarīt ēdienu garšīgāku, bet es mēģināšu bez :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]spuldziite
2011-02-13 23:03 (saite)
man viens avakado-iezemietis iemācija:

pārgriež avokādo uz pusēm, izņem kaulu un mizo ar karoti izbraucot cauri augļa mīkstumam un miziņai. pie labi gataviem augļiem izdodas super.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]spuldziite
2011-02-13 23:05 (saite)
shitaa:
http://www.expli.de/uploads/images/avokados-richtig-schneiden-124084579757_1934.png

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?