ю ([info]ttp) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2010-06-09 10:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bite tongue Deep breaths Count to ten Nod your head


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]barbala
2010-06-09 11:58 (saite)
Kas tieši ir tas, kas ir pa vidu? Rīsi ar...?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2010-06-09 12:01 (saite)
ā, nevis sēnēm pa vidu bet šķīvja vidū - tie ir sarkanie rīsi - kkas pa vidu starp savvaļas rīsiem un baltajiem. ļoti izteikta riekstaina garša, tāpēc ar neko nevajag klāt tik vārot sāli piebērt. ņamm

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2010-06-09 12:05 (saite)
āh, bildē izskatās sarkanāki, kā tie, kas baudīti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mirdzums
2010-06-09 12:05 (saite)
Kāda ir recepte? Kas tur ir- šampinjoni, siers....un dīvaini rīsi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2010-06-09 13:25 (saite)
vnk:
novārīti sarkanie rīsi ar sāli
un cepeškrāsnī ielikti šampinjoni ar:
a) brinzu
b) brinzu ar ķiplokiem
c) brinzu ar brūkleņu zapti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?