ю ([info]ttp) rakstīja [info]foodporn kopienā,
@ 2009-10-20 23:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
the lotus opus


tas ir viss, kas nepieciešams

sašķērējam šoko-loko-lādi

liekam kopā ar sviestu ūdensvannā peldēties, mhmmmmmm

piešaujam klāt kajēnas piparus, tādā pat ūdensvannā sasildam cukuru kopā ar olām.
tad samaisam klāt šokolādes-sviesta masu.
iesijājam miltus un liekam cepties.
līdz...

priekš pirmā šokolādes fondanta diezgan labi izdevusies, ņemot vērā, ka nebija īstā kūkas forma.
sulīga kūka, kas pati kūst mutē.....




to be continued...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2009-10-20 23:33 (saite)
:) ar šoko-lā-di vis sbūs forši. un kāda pa vidu iznāk? izcepjas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ttp
2009-10-20 23:35 (saite)
viducis ir ideāli slapjšs, tā kā nebija pareizā kūkas forma, tad stūrīšos vairāk ir pidedzis, bet tas štrunts.
vienīgais vajag vairāk kajēnas piparus piešaut, bišk konjaku, kādu foršu riekstiņu un mani var precēt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2009-10-20 23:37 (saite)
njā, tas jau pamanāms:)PPP

kura tad šim būtu pareizā forma?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ttp
2009-10-20 23:41 (saite)
mums ir tā ar to noņemamo malu, bet vajag bez iespējas guntiņai tikt klāt + te ir visprimitīvākā gāzes plīts, kādu var iedomāties :)

iesaku pamēģināt, tiks novertēta :

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2009-10-20 23:42 (saite)
pierakstīs:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?