Leduspuķe ([info]dzingla) rakstīja [info]flash_mob kopienā,
@ 2004-06-19 14:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir doma nākamajam flash_mobam
Centra unītis.
Konkrētā pulxteņlaikā bariņš melni tērptu cilvēku ar saulesbrillēm uz acīm dodas eskalatora (slīdošo kāpņu) virzienā. Klusējot uzbrauc līdz pašai augšai - 4.stāvam, pēc tam kopīgi dodas lejā pa kāpnēm, iziet no veikala & izklīst.
Atslēgvārdi - melns, saulesbrilles, kapa klusums :)

Upd.: pēc iii ieteikuma:
visi satiekas pie unīša durvīm & PERFEKTĀ rindā dodas uz eskalatoru.

Upd.2: pēc kādas sarunas (ar topicu flash_mob'i)
katram flash_mobam ir sava pamatdoma, jo nekas nenotiek tāpat vien.
Šamā backgrounds ir sekojošs: pēdējā laikā lielveikali ir kļuvuši par zināmas sabiedrības daļas izklaides vietu (no sērijas par beibēm, kuras šopingu izvēlas kā brīvā laika aizpildīšanu, izklaidi, relaxāciju, utt.). Pie tam lielveikali zināmā mērā nonivelē sabiedrības gaumi, piedāvājot standartus, kā tagad visiem būtu jādzīvo.
Melni tērptie cilvji ar saulesbrillēm varētu būt kā simbols tendencei visu novienādot, & parādot, ka, lai arī cik ļoti visi sevi uzskata par 'moderniem' , 'stilīgiem', 'ūberkrutiem', tomēr visi jau masu produkta, kura rašanos veicinājusi lielveikalu sērga, patērētāji vien ir.
Nu, kaut kā tā.

& attīstot tālāk šī flash_moba ideju - ko Jūs, cienītie komūnas locekļi teiktu par tādu apgreidu, ka, pēc tam, kad zosu gājienāesam izvazājušies cauri lielveikalam, ejot arā, pie unīša ieejas uz kāpnēm atstājam katrs pa kādam ziedam? Kā uz individualitātes & oriģinalitātes kapa...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]species
2004-06-19 14:42 (saite)
Tas vareetu buut labs, bet gribeetos kautko biskinj ilgaaku, tikai nezinu ko.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?