educeenz ([info]educeenz) rakstīja [info]flash_mob kopienā,
@ 2004-08-26 20:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pacilaac, kursh paceela?!? :P

shodienas mobs, izdevies!?!

bij visai jautri, iesaaakumaa bijam shaadaa sastaavaa: [info]malibu  [info]siisiikei  [info]apple_tea  [info]wwufx  baiba nils raivis [info]metally  [info]educeenz  aa un robiic ar iivi.. iesaakumaa pastaaveejaam pie vilhelma pankuukaam, robiic ar iivi muus laikam aizmirsa, saaka runaat ar k.kaadiem cilveekiem un pat neatbalstiija muus, peec pankuukaam staaveejaam pie t.g.i fridays, iesaakumaa pie viena loga ta pie otra, tad pie pizza jaz kas ir doma laukumaa, tad apstaaveejaam 7gudrie bambusu birzii, laikam monterosso k.kaadu neatceros nosaukumu pareizu, pie leduspukjes, pie pelmenju centra a pie 2iem logiem,..:P veel kaadu vietu piemirsu?!?

kopuma bij jautri, tik zeel, ka apmekleet veel kaadu iestaadi sadomaajaam tikai peec pankuukaam, kad malibu ar apletea bij nozudushas, protams robi ar iivi arii atstaajaam netaalu pie pankuukaam. bij jautrs pasakums, protams shlipsiites bij tik man, metally un wwufx..:) citi atrada iemeslus dazhaadus kapee nebij.... hmm.. neatceros, mees pie spalvaam pa gaisu staaveejaam tomeer jeb ne?? man jau viss sajuka.. tach staaveejaam ne..?!?

taga jaadomaa naakamais mobs..:)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antropologist
2004-08-27 09:49 (saite)
centraalaas personas nav, ir cilveeku kopums vai puulis, kas uz mirkli, visiem par paarsteigumu un preteeji visiem fizikas likumiem kljuust aarkaartiigi organizeets... :)

driizaak ir jaameegjina uzdroshinaaties uzreiz tikties notikuma vietaa, bez ieprieksheeja miitinga.. bet arii miitings ir ok, tad sadalaas un sanaak.. nu vismaz, kameer taa lieta aiziet... [nu vismaz man taa skiet, kaa citiem?]

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?