Izmircis radījums ([info]andux) rakstīja [info]dorians kopienā,
@ 2004-01-04 17:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Novij God
Lords ir izdarījis uz manu psihi tādu spiedienu, ka man nebūs miera un asinsspiediena normas robežās, kamēr nebūšu uzrakstījusi atskaiti.
Diemžēl to gan nav viegli izdarīt pēc tam, kad kāds jau ir papūlējies pasākumu aprakstīt tik sīki, kā to izdarījis pats Lords - un es arī īpaši nepūlēšos :P


Pirmkārt jau pats brauciens uz Rēzekni vilcienā, kura laikā mums ar Pravieti izcēlās skaļš strīds. Pēc Diānas vārdiem, apkārtējo sejas esot bijušas apmulsušas, bet ieinteresētas - un kāpēc gan ne, ja jau tiek skaļi apspriests, kurš ar ko ir gulējis un cik slikti/labi tas ir.
Tālāk - Lords un dāvana viņam no mums Ziemassvētkos (apakšbikses :P), kā arī dāvana "tavam un Pravieša ģimenes pavardam" (mīklas rullis).
Tad - Lorda un Pravieša sniega kaujas.
Par visu svarīgo un interesanto, kas norisinājās pēc atgriešanās Lorda mājās, neesmu lietas kursā, jo vairākas stundas nosēdēju izolētībā, pildot testus.
No kolektīvās Jaungada sagaidīšanas ārpus mājas es veiksmīgi izvairījos, paziņojot, ka esmu nogurusi, un izliekoties guļam. Tā kā Pravietis bija rīkojies tāpat un mūsu biedri līdz divpadsmitiem tā arī neatgriezās, mēs sagaidījām Jaungadu divatā, sēžot uz Lorda palodzes un tukšojot svešu šampanieša pudeli. Pāris reizes istabā parādījās kāda Lorda radagabala galva, nomurminot frāzes kā "Jēzus.." un "Vai tad te vēl kāds ir?"
Pēc tam atceros tikai appīpēšanos.. Es ik pa brīdim aizmigu, un ikreiz, kad pamodos, mani sagaidīja kāds nepatīkams pārsteigums. Piemēram, tas, ka, man aizmiegot, visi klusi runājas par kaut kādām pārgudrībām, bet pamostoties es uzzinu, ka ir iztukšoti visi alkohola krājumi (ar visām no tā izrietošajām, apkārtējo sejās redzamajām sekām) un ieraugu Angoru, kurš pēc kāda laika sāk skaļi strīdēties ar Pravieti, laupot man daudz nervu šūnu.
Nākošās dienas jautrākais notikums bija varenais salūts - proti, Lords un Pravietis, ielīduši kaut kādā ieplakā, divdesmit minūtes centās iedarbināt līdzpaņemtās bombačkas, kamēr mēs ar Uninteded un Diānu stāvējām pie ieplakas desmit centimetru dziļā sniegā un raudzījāmies lejā uz mūsu varoņiem.
Nu, un otrajā janvārī mūsu ceļi atkal šķīrās.

Principā visu šo pasākumu caurvija ūdenspīpes un nedaudz arī atkalapvienošanās motīvs.
Cheers un uz drīzu redzēšanos..


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?