Eques Venti ([info]eques) rakstīja [info]dorians kopienā,
@ 2003-04-23 10:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Pavasarīgs
Mūzika:lektora tarkšķēšana

Dorian syndrom
Bez šaubām, Pasaules Valdnieku apvienība ( vai, pareizāk sakot, sekta) ir indivīdu kopums, kuru dzīves augstāko jēgu iemieso Doriāniskie dzīves principi - mīlestība uz visu skaisto, pozitīvais sadisms un narcisisms, mīļi smaidi un jautrs naids, kā arī, protams, nežēlīga ņirgāšanās par visu pastāvošo iekārtu, kuru Dorians simboliski sadedzina ar savu ugunīgo zobenu :). Protams, ka šajā apvienībā var stāties tikai tik traki cilvēki, kā Doriana radītāji, kā arī to tuvākie sekotāji, jo citi cilvēki tādus marazma pilnus murgus vienkārši nespētu saprast un novērtēt:)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lord_andrey
2003-04-23 14:51 (saite)
patiesībā es nevienu vārdu no Tevis teiktā nesapratu, bet nu pieņemsim, ka Tev ir taisnība.... :P

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]eques
2003-04-23 15:06 (saite)
Protams, ka man ir taisnība. Partijai vienmēr ir taisnība :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pravietis
2003-04-23 21:47 (saite)
Tas liecina par Herr Eques politiķa spējām. Māksla runāt tā, lai neviens neko nesaprot, taču, lai klausītājs paliek dziļā pārliecībā, ka teiktais ir absolūta taisnība.
Un vispār tas saucas demokrātija, kad cilvēka vienībai ir absolūta pārliecība, ka viņa lēmums vēlēšanās, politiskie uzskati utt. izriet no viņa paša brīvās apziņas. Demokrātija = žīdmasoņu totalitārisms pār programmējamu zemnieku bara apziņu(ko citi sauc par tautas gribu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Heil Hitler!
[info]eques
2003-04-24 11:12 (saite)
Pilnīgi piekrītu. Tieši tāpēc es vienmēr demokrātijas definīciju rakstu kā "režīms, kurā tauta domā, ka tai ir vara" (kaut gan man regulāri par to piesienas pasniedzēji, kuriem tā nez kāpēc neliekas.) Bet būtībā demokrātija ir režīms, kas sevī ietver sviestainu institūciju kopumu, kas radīts, lai aizmālētu tautai acis, un radītu ilūziju, ka tā ir spējīga uz kautko kvairāk nekā tikai iet "žīdmasoņu" pavadiņā. (nemaz neminēsim masu mediju lomu visā šajā procesā) Būtībā žīdmasoni ir sabiedrības diskrētā vara, kura par vairogu no tautas dusmām izmanto "izlecējus no bara"(jeb tautas vēlētus pārstāvjus), kuriem reālās varas praktiski nav, jo tā tiek iznīdēta savstarpējā cīņā par iluzoro politisko ietekmi. Tie muļķi taču pat nesaprot, ka konsolidēta elite , kaut arī zemākā līmeņa, būtu daudz spēcīgāka un ietekmīgāka, nekā tagadējā tās sadrumstalotība. Tieši tāpēc žīdmasoniem Latvijā vispār nav nekādu problēmu ar sabiedrības pārvaldīšanu, jo arī "tautas pārstāvji" tiem netraucē :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?