osinsh ([info]osinsh) rakstīja [info]dizains kopienā,
@ 2006-04-19 11:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
bļauju savu sāpi, nahuj, bļe!
Man tāds nu pilnīgi nepieklājīgs jautājums: cik pelna pie mums [LAT] vidēja līmeņa datordizaineris? Protams "no...līdz...", bet tomēr. Esmu vienkārši sapēries, jo šķiet, ja es uzturu web un zīmēju visu visu ar uzņēmumu saistīto vizuālo, man maksā littlebit par maz. It īpaši salīdzinoši ar citiem mūsu darbiniekiem. Turklāt esmu audzis.

p.s. man alga ir tāda pati kā velomehāniķim. esmu pārliecināts, ka tik slikts es neesmu un viņš ar nav nekāds pasaules atzītākais zobratu pazinējs.

don't get me wrong, es neraudu, gribās ciparus zināt.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ab
2006-04-19 19:43 (saite)
jaa, tikai kaa un kur? vajag kontaktus masveidaa...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]95
2006-04-20 00:02 (saite)
nez, man gan atkal tikai par webu, bet piedāvājumi no ārzemēm ir tik daudz, ka atliek tikai izvēlēties, kas labāk patīk. un tas viss bez kārtīga online pieejama portfolio. protams, prasu mazāk nekā klientu valstīs cilvēciņi, bet acīmredzot kvalitāte liek arī izkonkurēt visus indiešus + austrumeiropiešus, kas ir sajūsmā arī par smieklīgiem 10$/hr. ar to es gribēju teikt, ka nevaru iedomāties kā mūsdienās var būt problēma dabūt labus klientus, ja interneta dēļ visa pasaule pie kājām. a ja vācu diploms kabatā, smuks portfolio utt. - darbam būtu jāskrien tev pakaļ, manuprāt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ab
2006-04-20 00:05 (saite)
protams, tikai probleema viena - es neesmu tajaa sfeeraa veel ieziimeejis savu teritoriju. liidz shim man ir bijushas tikai akadeemiskas saistiibas un darbs taa ietvaros. principaa jaasaak no nulles (nu ja neskaita portfolio, kuraa gan daudz nekaa komerciaala nava).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]95
2006-04-20 00:15 (saite)
galvenais ir nevis iezīmēt teritoriju, bet radīt iespaidu, ka esi jau iezīmējis ;)

bieži vien sanāk, ka klients tā ir sajūsmā par kaut ko vienu, ka nekāds biezs portfolio viņu neinteresē. man godīgi sakot nekad tā nav bijis, ka kāds baigi pēta kaut kādus manus vecus darbus.

manuprāt, arī tavai sfērai, jo nezinu cik daudz tu (ne)gribi webiem pieskarties, iesākumam pietiek ar mazlietiņ portfolio reklāmas i vsjo - e-pastiņiem ar darba piedāvājumiem būtu jānāk pietiekami.

a reklāma vislabākā - visi šitie cssvault.com, stylegala.com, cssbeauty.com un līdzīgie, kur jāiedabon savs portfolio (jo tās lapiņas skatās arī firmiņas, kam var vajadzēt kaut kādu dizainerveidīgu jaunieti) + ja gribas ar webiem ņemties arī csszengarden.com (man vēl tagad, kad gads apkārt kopš tur bija entry, nāk n-tie piedāvājumi kaut ko darīt). 80 eiro bez lielas komerciālas pieredzes varbūt nebūtu reāli, bet 20-40 mierīgi un .lv dzīvojot jau badā ar to arī sākumā nenomirs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?