Krapāls ([info]sacrifice) rakstīja [info]dizains kopienā,
@ 2005-06-12 18:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Va - Adam F and DJ Fresh Breakbeat

http://www.1music.tv/ vai arii http://www.1music.tv/konkurss.htm

ja kaads dizainers pacenshas, uztaisa taa kaa patiik pirmajam baltijas muuzikas kanaalam :)) tad jau 1000$ ir rokaa :)) noveelu veiksmi! negaranteeju ka pats sanjemshos :P tapeec varbuut lai kaadam citam tiek! :)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]osinsh
2005-06-13 10:43 (saite)
respektiivi, paskaidrojiet nezinatajam web dizainaa kaa taadaa. vai taa ir ikdienas prakse, ka dizainerim vajag domaat arii par tehnisko risinaajumu? nee, protams, debesu briinumus sadomaat ikviens var un varees redzeet, ka "nu shis tak nav reaali, ir nevajadziigs u.t.t.", bet nu vispaar komupaa.. kaa ir vispaar un kopumaa. just inereseejos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]95
2005-06-14 17:50 (saite)
web dizainerim būtu jāsaprot tīri teorētiski ko ir un ko nav iespējams izveikt ar tehnisko risinājumu (ideāli jau jebkuram, kas strāda pie kāda projekta būtu jāorientējas +/-, ko tad dara tie pārējie un kāpēc). html/css zināšanas tikai uzlabo dizainera darba spējas un tas arī jau īsti nav, manuprāt, "tehniskais risinājums", bet drīzāk nepieciešamība labam dizainerim. bet nu tā jau var diskutēt ilgi vai dizaineris uzzīmē tikai pliku bildīti pēc jau gataviem wireframes or smth vai arī dara ko vairāk. nu - katram pēc vajadzībām, iespējām, darba vietas…

tiesa gan krieviski nesaprotu, tā kā nezinu kā īsti jautājums bij domāts saistībā ar to konkursu. katrā ziņā php un citus programmēšanas zvērus no dizainera prasīt būtu grūši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?