chelsea ([info]chelsea) rakstīja [info]dizains kopienā,
@ 2008-09-16 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
web izmaksas
Atvainojos par jau daudz apspriesdu tēmu, bat man ir aktuāli...
Tad lūk - pastāstiet man, lūdzu, no web lapu izveides saprotošie, cik man būtu jāmaksā web lapu dizainerim par mājas lapas izstrādi
.
Vajag kko šādu:
http://www.iloveyou.lv/
http://www.doublecoffee.lv/lat/
http://www.coyotefly.lv/

Kā maksā - stundās, par visu apjomu? šķiet jautājums skaidrs - tātad jūsu komentāri!

Paldies!!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]bax55hqy8dlb
2008-09-17 09:58 (saite)
par dizainu parasti maksā konkrētu ciparu (respektīvi nosauc ciparu un dizainers vai nu piekritīs vai piesmies tev ausi un aizies, ja nepalielināsi ciparu), bet par lapas dzinēju maksa tiek rēķināta darbastundās. ja programmētājs pasaka, ka viņš to var izdarīt 80darbastundās, tad cena būs atbilstoši 80 viņa stundas samaksām = 1/2 mēneša alga. tālāk firma, caur kuru pasūta un kurā strādā programmētājs, pierēķina savu ciparu par pasūtījuma tāmes izveidi, pasūtījuma veikšanu un visu pārējo un iedod tev gatavo ciparu. ja dizainers ir piesaistītais no citas firmas vai individuāls, tad pirmkārt cena būs lielāka un orkārt nebūs tik laba saikne starp dizaineri un programmētāju un izstrādes termiņi pagarināsies, cena pieaugs. all-in-one personas var taisīt tikai zemas/viduvējas lapas, jo viņš nevar gan programmēt, gan perfekti dizainu taisīt or ja var, tad tas viņam prasīs 3x ilgāku laiku nekā dizainerim un programmētājam atsevišķi. par aptuvenām lapas cenām augstāk jau tika rakstīts.

vēl pastāv variants likt kādu bezmaksas CMS un atrast kādu dizaineru, kurš saprot konkrētā CMS būtību un uztaisa viņam jūsu izvēlēto izskatu, tas maksās stipri lētāk un to var izdarīt arī students pa divām alus kastēm.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?