Halina ([info]halina) rakstīja [info]baby_boom kopienā,
@ 2015-05-11 11:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lidojums ar bērnu ratiem
Sveiki Cibiņi.

Pieņemu, ka esat ar saviem bērneļiem jau lidojuši, arī ar Ryanair vai citu lēto lidsabiedrību.
Gribētu lasītu jūsu reālo pieredzi.

Kā notika tikšana ar bērnu ratiem līdz lidmašīnai un atpakaļ? Vai paši laidāt riepām gaisu laukā vai kāds izlaida?

Un kāda ir jūsu personīgā pieredze lidojot ar +/- vienu gadu vecu bērnu? Es pieņemu, nav liela cerība, ka viņš 2h nogulēs...

Paldies!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nxn
2015-05-11 14:02 (saite)
nu un rēķinies, ka baltiem cimdiem ratus neviens nekrāmēs. iespējams, būs netīri/slapji whatever.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zale
2015-11-11 14:02 (saite)
Piekrītu, ka par slapjumu jāpadomā, jo rudenī mēdz līt un pastāv liela iespēja, ka tie rati vismaz 5-10 minūtes ārpusē stāvēs. Mēs paņemam kaut kādu sedziņu, ko ieklāt, ko nav žēl izmantot kā lupatu netīrumu noslaucīšanai vai dvieli.

Esmu ar diviem (sākot no viņu 1 mēneša vecuma, nu jau vecākajam 4) lidojis reizes 20. Manuprāt, lidošana nav pozitīvi, galīgs vāks ir lidojumu aizkavēšanās par 2-5h. Garantēti, ka sīkajiem tas nepatiks un viņus var saprast. Jautājums ir tikai, vai paveiksies un viņi tajā laikā gulēs.

Parasti max. visu iespējamo nododam bagāžā, lai paliek tikai pamperu un rotaļlietu maiss pie rokas, tukši rati (jo muitā var būt jāloka un jālaiž cauri rentgenam).

Manurpāt, Ryanair vai Lufthansa serviss sīkajiem neatšķiras, šajā ziņā lētie un dārgie ir līdzīgi, ja nu pēdējos vairāk vietas sēdēt. Vienmēr bijusi izteikti laipna un pretimnākoša attieksme. Atceries, ka arī Ryanair lidmašīnā var droši lūgt stjuartiem palīdzēt ar pamperu maiņas loģistiku vai iedot uzsildīt ēdienu mikroviļņos.

Viss arī lielā mērā atkarīgs no lidostas. Ja galamērķis dienvidos un nav iebildumu, ka lidostas darbinieki noglauda galvu, aiztiek vaidziņus un mazliet pačubinās ar sīko, pretī varēs dabūt superservisu, ārpuskārtas apkalpošanu, VIP/biznesa ieejas un daudz citu labumu, jo dienvidniekiem ir izteikts mazo bērnu kults.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?