Halina ([info]halina) rakstīja [info]baby_boom kopienā,
@ 2015-05-11 11:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lidojums ar bērnu ratiem
Sveiki Cibiņi.

Pieņemu, ka esat ar saviem bērneļiem jau lidojuši, arī ar Ryanair vai citu lēto lidsabiedrību.
Gribētu lasītu jūsu reālo pieredzi.

Kā notika tikšana ar bērnu ratiem līdz lidmašīnai un atpakaļ? Vai paši laidāt riepām gaisu laukā vai kāds izlaida?

Un kāda ir jūsu personīgā pieredze lidojot ar +/- vienu gadu vecu bērnu? Es pieņemu, nav liela cerība, ka viņš 2h nogulēs...

Paldies!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nxn
2015-05-11 13:04 (saite)
???riepām gaisu laukā nav jālaiž. Esmu ar Raini lidojusi reizes 10 no visādam lidostām, nekad nekas tāds pat dzirdēts nav. joko, ja? :)

ir 2 varianti - vai nu atdod ratus pie bagāžas (pie nestandarta bagāžas atsevišķi, ko norāda pie iečekošanās darbinieks) vai ņem līdzi līdz lidmašīnai (rēķinies, ka var nākties nest pa trepēm augšā/leja, kā man tas ir Rīgā, bet tas atkal no geita atkarīgs). galā atkal 2 varianti- vai nu rati būs uzreiz pie trepēm pie izkāpšanas, vai saņemsi pie nestandarta bagāžas. Man gan tikai 1x bija rati leja pie izkāpšanas uzreiz, parasti bērns jāstiepj rokās līdz dabū bagāžu. Darbinieks pie iečekošanās prasīs, ko darīsi ar ratiem un tad jau pateiks, ko un kā darīt.

vai gulēs- no reisa laika un bērna atkarīgs. vai nu gulēs, ja vēlu vai guļamais laiks, vai atkal negulēs un dīdīsies. bet nu tas kāds bērns. mans nebļauj, arī, kad bija 1gadnieks un jaunāks. Vai nu spēlējās vai koķetē ar priekšā/pakaļā sēdošajiem, ēd,dzer vai tā kaut kā nodīdās to laiku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]halina
2015-05-11 15:08 (saite)
Par gaisu rakstu, jo viena cita nesen rakstīja, ka jau 2as reizes pēc lidojuma riepas tukšas. Un vīŗs saka, ka velosipēdiem šie esot laiduši gaidu (paši saviem), lai nepārsprāgst.

Un ja es gribētu nodot... citur iesaka kaut kādu pāŗvalku tiem maukt virsū... vai ir kaut kas cits, ko ievērot. Man jau tā augša ceļas nost, nepazaudēs man visu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nxn
2015-05-11 17:20 (saite)
cik ratiem daļas- to prasa pie iečekošanas. un dabūsi 2 uzlīmes, katrai daļai savu.
jā, mums reiz Vācijā izsniedza speciālu maisu, lielu polietilēna, kas domāts tieši šadam mērķim. toreiz uzmaucām, bet vairāk nelietojam, jo mums ceļojumu rati ir veci un sasmulēti un viņiem ir pēdējais simts, nav žēl ķēpāt tālāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]nxn
2015-05-11 17:21 (saite)
par riteņiem tiešām /plātu rokas/, mok pumpējamiem tā ir, mums ir/reiz bija pumpējamie, viss bija ok ar gaisu, bet pēdējās reizes braucam ar mazajiem pildītajiem, tā kā grūti teikt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?