gerard ([info]gerard) rakstīja [info]asmens kopienā,
@ 2006-08-18 13:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kur Rīgā var iepirkt sakarīgu metamo nazi?
Padumjš jautājums, bet tagad ieroču veikalu savairojies ļoti daudz- un apskriet visus vēlme ir kaut kad vēlāk :) Varbūt kādas rekomendācijas, kaut kas izteikti subjektīvs? Gribās iesākumā palauzt kaut ko lētāku, tad arī internetā kam dārgākam varētu nobriest.
Iepriekš paldies.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gerard
2006-08-20 20:50 (saite)
Vispār interesanta tendence: metamo nažu nav.
Zommers kā izrādās netirgojot un nav paredzēts, ka kaut kad arī parādīsies.
Uz Tērbatas ielas tagad nav un nevar pateikt, kad kaut kas parādīsies (piedāvāja nazi bez roktura ar kuru varot provēt mētāt).
Uz Brīvības/Lāčplēša ielas ieroču pagrabiņā teica, ka nenoteiktā nākotnē būšot- jo iepriekš ievestie Smit&Wesson esot ļoti operatīvi izpirkti.

Tā ka lūgtum spamot, ja kāds mana ko skaistu un labu. Varbūt ir laba prakse iepirkties interneta tālēs? Kā vispār ir ar nažu piegādi uz LV? Varam pasūtīt ieročus un viņus kaut kur skaisti nenobloķēs? btw kā ir ar ieroču ievešanu no Lietuvas/Igaunijas? Nav tālu un vienu wīkendu var kaut kad noziedot braucienam tāda svēta mērķa labad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]juriso
2007-09-26 20:51 (saite)
par tiem dakšu galiem- tieši tā-jātaisa pašiem, nekas neatliek, liela daļa nopērkamo ir traki viegliņi un labākajā gadienā skaitās *sporta inventārs*- arī dikti sparīgi metos patiesībā liecas un lūst :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?