noos_ ([info]noos_) rakstīja [info]asmens kopienā,
@ 2006-08-08 00:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Knife throwing
Esmu tas cilvēks, kas taisīja http://lakta.eclub.lv/ (pēdējais ieraksts tur gan ir pirms diviem gadiem, pa to laiku ir lietas, kas ir mainījušās (piemēram, tagad pārsvarā mētāju bez apgriezieniem vai ar pusapgriezienu no distances 3 līdz 6 metri), bet nu tas nav tas būtiskākais).

Esmu iekš draugiem.lv uztaisījis domubiedru grupu par nažu mešanu, vēlams visiem, kas mēdz mētāt nažus pievienoties (tur ir arī smuks video, kur viens skaisti bez apgriezieniem mētā):
http://www.draugiem.lv/groups/group.php?gid=61251

Ir doma, ka vajadzētu popularizēt Latvijā nažu mešanu. Apzināt cilvēkus, kas ar to nodarbojas. Varētu uzrīkot kādas lokālas sacensības. Varētu savākties un aizbraukt uz http://www.knifethrowing.info/thrower-meetings.html#geronimo

A to vienam mētāt garlaicīgi. Bļe.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2006-08-08 08:46 (saite)
Kādu mērķi tu izmanto?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]noos_
2006-08-08 14:38 (saite)
Mētāju pie sevis dārzā, izmantoju koka mērķi.

Šitais ir galvenais mērķis. Bluķis pa kreisi nedaudz izpuvis un viņam viens gabals ir izkritis laukā, bet pa labi ir normāls, uz tā vēl bija riņķi sazīmēti, bet viņš nedaudz sadriskāts, tāpēc pārāk nevar redzēt.
http://lakta.eclub.lv/tar1.jpg

Šeit vēl ir mērķis. Tas bluķis iepriekš stāvēja blakus lielajam, izpuvušajam bluķim iepriekšējā fotogrāfijā, bet to nomainīja jaunais, ne tik nodriskātais bluķītis.
http://lakta.eclub.lv/tar2.jpg

Vēl ir divi nokaltuši un nolūzuši koki, kuros mētāju.
http://lakta.eclub.lv/tar3.jpg
http://lakta.eclub.lv/tar4.jpg

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?