esinja_2 ([info]esinja_2) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2007-09-06 14:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

es: -es iešu sēņot!
mamma: - viena pati???
es: izkaisiishu baltmaizi, lai atrastu atpakalj celju....
***
tikusi liidz mezja malai, uzkaapu gandriiz vardei. sabiijos un gribeeju iet atpakalj... tachu bez seeneem atgriezties bija kaums... uzpiipeeju.
***
iegaajusi mezjaa secinaaju, ka taa nebiija vieniigaa varde mezjaa... secinaaju arii to, ka noteikti jaabuut chuuskaam, kas taas eed.. es jau arii dziivotu mezjaa pa kuru leekaa alus kausinji... sabiijos, uzpiipeeju, nepaliidzeeja...
***
gaaju pa mezja celja vidu, tureedamaas peec iespeejas taalaak no malaam, no kuraam man virsuu vareeja uzleekt kaada chuuska.. peec seeneem liist biezoknii biija bail.
***
nogaajusi apmeeram 200m uz takas ieraudziiju beerzlapi. paaraugusi un taarpaina. nogirzu, izlikdamaas, ka neredzu,  ka taa ir taarpaina. vismaz kaut kas. nochortojos, ka esmu panjeemusi LIELO rimi maisinju.... seene tajaa izskatiijaas nozjeelojama...
***
uzpiipeeju un izdomaaju, ka man vajag riibinaaties. taa es vareetu aizbaidiit chuuskas, kas vareetu domaat, ka esmu liels un galvenais pleesiigs dziivnieks... apsveeru domu, vai nevajadzeetu njaudeet... padomaaju, ka neesmu dzirdeejusi, ka kakji eestu chuuskas. saaku puksteet, jo ezji toch taas maitas eed!
***
pabljaustiijos, pariibinaajos un atcereejos pa maniakiem. atcereejos par nogalinaataam tantinjaam un izvarotaam meiteneem, kas atrastas mezjos. diez, ko vinjsh dariitu ar mani? drosh paliek nedrosh - apklusu un saaku laviities pa celja vidu.
***
lavoties atcereejos, ka chuuskas ir kurlas... sabaaru sevi pa glupiibu un beidzu klusaam puksteet.
***
ieraudziiju ideaalu seenju vietu.. bet neliidu iekshaa, jo skaidrs, ka zhagaru chupaa, kas muus shkjiira vai nu dziivo chuuskas vai nu ir pasleepies maniaks.. gaaju taalaak, automaatiksi atkal piipeedama..
***
kaut kur augstu zaros saaka bljaut putns. chuusku no taada augstuma redzeet nevar... taatad maniaks.. meegjinaaju atcereeties, cik skolas laikaa noskreeju 100 m... padomaaju, ka ar 100m nepietiks.. saaku domaat par krosiem - atcereejos, ka tos pavadiiju kruumos piipeedama, kaameer citi skreeja. riebumaa aizmetu cigareti..
***
ieraudziiju pieklaajiigu norinju, kur nebiija zhagaru. iegaaju. BLJIN - baravikas!!!! ar pretiigumu izvilku taarpaino beerzlapi no maisinja un saaku shnjikaat skaistaas bekas!
***
izliidu no norinjas ar puspilnu maisheli... gaaju taalaak jau shvilpodama. peedeejaa briidii attapos - maniaki!!!! beidzu shvilpot - uzpiipeeju... atcereejos krosu - piipeet turpinaaju.
***
pagaajusi gabalinju dzirdeeju, ka kaut kas kruumos brakshkjinaas. paliidu zem egles, pasleepos. devu priekshroku odzei, neviss maniakam. jaaseezj biija ilgi. taa bija veca tantinja, kas traucaas ar aatrumu 0.5km/h. vinja laikam neko nebija dzirdeejusi pa maniakiem. aaraa liist bija veel bailiigaak. kam man mezjaa, kas pilns ar odzeem, veel vechinja, kas mirusi no infarkta, sabiidamaas no manis.
***
devos atpakalj. ieraudziiju smuku norinju, ieliidu.... bet tur jau kaads bija bijis,,,, svaigi grieztas seenes.. nolamaaju vainiigo par kuci... ieraudziiju savu taarpaino beerzlapi. toch - taa pati vieta. atvainojos sev par kuci un draudziigi devos taalaak..
***
maajaas paargaaju ar pilnu maisinju ar baravikaam, lepna, kaa gailis uz suuda chupas!
***
mamma: - nu kaa bija? nebiija bailiigi?
es: - ja bail no odzeem, nav ko gribeet baraviku meerci!!!
mamma: - tu redzeeji ODZI?????
es: - jaa... bij paariitis....
mamma: - ak dies!
es: - da tu ko?? buutu tuvaak, sasietu mezglaa un palaistu lai skrien!!
un es jau negaaju plikaam rokaam.... (lepni savicinaaju plastmasas naziiti)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?